lifestyle

Lempikynttilöitä

Näin pimeään aikaan minun tulee varsinkin poltettua kynttilöitä. Ja yleensä vielä tuoksukynttilöitä. Vähintään olohuoneessa palaa iltaisin kynttilä, yleensä myös keittiössä ja joskus vessassakin.

Nykyään tuoksukynttilöitä saa vaikka ihan ruokakaupastakin – varsinkin Gladen, mutta itse en niiden tuoksuista tykkää, sillä ne ovat jotenkin pistäviä. Ne on toisaalta tarkoitettukin kai hajujen poistoon eikä pelkästään iloksi.

Mitä kynttilöitä minä sitten poltan?

Yankee Candle

Meillä oli ennen aika lähellä kotia sisustuskauppa, joka myi muutamia Yankee Candle -tuotteita, mutta liikkeen suljettua ovensa, olen omani tilannut Sisustuskauppa.comista. Valikoima on hyvä ja uusia tuoksuja tulee vuodenajan mukaan. Kuukausittain vaihtuu myös tuoksu, joka on 25% alennuksessa (tällä hetkellä se on Season of Peace). Esimerkkinä Halloweenina ostettu Happy Halloween ja jouluksi ostettu Candy Cane Lane. Jos kuitenkin valikoima on liian pieni, niin sitten kannattaa harkita tilaamista vaikka Brittien Yankee Candle -kaupasta. Itse en ole sieltä tilannut, sillä postikulut itsessään ovat jo 15 puntaa ja minun ostoksillani siinä ei ole järkeä.

Jouluun sopiva Candy Cane Lane tuoksuu ihan oikeille piparminttukarkeille. Ihana tuoksu eikä ole liian voimakas, kuitenkin sellainen, että huone tuoksuu piparminttukarkeille hetken päästä. Nam!

Keittiössä minulla on ollut pienempi Pear Orchard, joka tuoksuu raikkaalle päärynälle ja koska päärynä itsessäänkään ei ole kauhean voimakas tuoksu, on tämän tuoksu aika mieto. Sen takia se mielestäni sopii pienempään huoneeseen tai kuten itselläni keittiöön, missä voi ruoanlaiton seurauksena olla muitakin tuoksuja.

Bomb Cosmetics

Olen näistä kynttilöistä tehnyt postauksen jo muutama vuosi sitten, kun ensimmäisen kerran näitä ostin – ja minulla on vieläkin näitä kynttilöitä. Omani ostin Amazon.co.uk:sta, mutta Bomb Cosmeticsilla on myös oma verkkokauppa, jossa valikoima on laajempi (he myyvät myös muita tuotteita kuin kynttilöitä). Kynttilöiden pakkaus on aivan ihana ja uusina vahan päällä on esim. sydämiä tms. Aivan ihanan näköisiä ja toimivat hyvin myös lahjoina!

Oma lempparini näistä on Warm Espresso. Se tuoksuu kahvin, suklaan ja sokerin sekoitukselta. Ihanan lämmin, tumma ja voimakas tuoksu. Näiden kynttilöiden tuoksu on yleisesti todella voimakas eli välttämättä ei kauhean pieneen huoneeseen kannata laittaa. Toinen lemppari on appelsiinisuklaan tuoksuinen Chocolate Orange. Vähänkö tekee mieli aina suklaata, kun sytytän tuon!

Isle of Wolf

Ihastuin näihin kauniisiin ja 100% vegaanisiin kynttilöihin pari vuotta sitten Natural Goods Companyn pisteellä I Love Me -messuilla. Nämä kynttilät sisältävät 100% eteerisiä öljyjä ja niiden lanka palaa puhtaasti. Kynttilät tulevat joko mustassa tai valkoisessa lasipurkissa. Klassisen kaunista!

Cinnamon Spice on aika ehdoton näin joulun aikaan. Ihanan mausteinen, muttei silti liian voimakas. Sopii ihan mihin tahansa huoneeseen, mutta itse tykkään polttaa tätä keittiössä. Hintaa kynttilöillä on 24,50 euroa. White Tea and Linen kiinnostaisi, mutta ehkä mun pitää polttaa ennen loppuun mun muut kynttilävarastot.

Ja MIKÄÄN ei vedä vertoja Kosta Bodan Still Life -pääkallokynttilälyhdylle. Harmaassa pääkallossa näkyy todella pientä vihreää ja pinkkiä kimallettakin. Hieno on!

Näitä meillä poltellaan yleensä. Onko teillä jotain suosikkikynttilää?

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.