lifestyle

Leipä se on, joka naisen tiellä pitää

Eilen Elisa postasikin jo hieman erilaisesta aiheesta, nimittäin olimme molemmat Vaasan Oy:n blogitilaisuudessa, jossa esiteltiin uusi Taika-leipä. Ensin kun sain kutsun olin, että onko muka kosmebloggaajalla asiaa leipätilaisuuteen. Päätin sitten kuitenkin, että syödäänhän mekin sitä leipää – tai minä vähemmän, mutta tässä perheessä muut vetää kyllä päivittäin. Varsinkin kun tuota vaaleaa paahtoleipää yleensä kaapista löytyy, niin nyt olisi tarjolla jokin hieman parempi versio – ainakin terveellisempi.

Eniten kiinnosti se, että saisinko jotain ideoita, millä itse voisin tehdä leivistä maukkaampia. Mun go-to-paahtikseni päällä on margariinia, tomaattia ja valkosipulijauhetta – tämän opin siskoltani. Helppo ja maistuu hyvältä! Mutta kyllä siihenkin kyllästyy.

Aluksi Hanna Jensen kertoi meille voileipätrendeistä ja näytti kuvia erilaisista vaihtoehdoista. Tämän jälkeen siirryimme keittiön puolelle, jossa saimme itse valmistaa järkyttävän suuresta määrästä erilaisia ainesosia juuri sellaisia leipiä kuin halusimme. Keittiössä oleminen ja leipäkokonaisuuksien keksiminen oli aivan ihanaa ja hauskaa. Täytyy myöntää, että tällaiset tilaisuudet, joissa itse saa tehdä jotain – kokeilla tuotteita ja keksiä niillä ehkä jotain uutta – ovat ehdottomasti parhaimpia tilaisuuksia. Jää enemmän itsellekin käteen, kun saa kokeilla, että mites tämä nyt meneekään.

Myös se, ettei tarvinnut ottaa omaa kameraa esiin, vaan sai keskittyä juuri siihen tekemiseen oli pelkkää plussaa. PR-toimisto oli hankkinut paikalle ammattikuvaajan, joten tietysti kuvien laatukin on erilaista kuin normaalisti tässä blogissa.

Goodie bagissä oli aivan ihana KMixin Vaasan-punainen leivänpaahdin, joka meillä vielä odottaa, että raaskinko luopua mun pääkallopaahtimesta – kyllä varmaankin, on se KMix niin ihana. Tietysti mukana tullut Nutella on minun ja tyttäreni toimesta kohta jo syöty, on se vaan niin namia – ja Nutellaa löytyi myös tuosta omasta Peanut Butter & Banana -leivästä.

Leivätkin on jo syöty… Ja kyllähän sitä tuli vähän erilaista kokeiltua niiden kanssa kotonakin.

Oletteko te koskaan ottaneet mukaan tilaisuuteen, johon osallistuminen tuntui aluksi oudolta, mutta lopuksi olikin aivan mahtava?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.