makeup

Le Rouge Parfum by Kilian

Tuote saatu

Kävin keväällä hakemassa itselleni viimeisen kappaleen viime kesän erikoistuoksua Harmonia Helsingistä Kilianilta. Olin jo etukäteen kuolannut Kilianin IG-tililtä Le Rouge Parfum -huulipunia. Kun myyjä ilmoitti, että he olivat omistajan kanssa keskustelleet viime vuonna tekemästäni Kilian-parfyymipostauksesta ja halusivat antaa lahjaksi yhden huulipunan. Hämmentyneenä kiitin, mutta tiesin tasan tarkkaan minkä punista haluan – Heaven-sävyn mattana. Tällä hetkellä varastossa näyttää olevan Heaven-sävyä vain satiiniversiona.

Kuten nimestäkin voi päätellä, on Kilianin huulipuna parfyrmoitu. Tuoksu on gourmand sekä kukkainen, sen päätuoksuina ovat appelsiininkukka ja vaahtokarkki. Mielestäni aivan ihana, mutta tuoksuja välttävien kannattaa pitää mielessä. Toisaalta, silloin ehkä koko parfyymiliike voi olla väärä paikka.

Itse huulipunahylsy on aivan upea! Se on musta, jossa kultaiset päät. Hylsyyn on kaiverrettu Akilleksen kilpi, jota Kilian käyttää esim. parfyymipulloissaankin. Jopa pahvipakkaus, jossa huulipuna tulee on luksusmainen mattamustana ja kultaisine kirjoituksineen.

Odotin hinnan olevan tosi järkyttävä, mutta 52 euroa olikin positiivinen yllätys. Siis onhan 52 euroa huulipunasta tosi järkyttävä hinta, mutta tajusin, että nämä ovat halvempia kuin Tom Ford, joka maksaa Stockmannilla 56 euroa.

Itse Heaven on sävynä oranssipohjainen punainen. Itse tykkään oranssista punista, sillä ne sopivat paremmin oman ihonsävyni kanssa yhteen.

Huulipuna on erittäin pigmenttinen ja sillä on helppo saada tarkka rajaus (ainakin ensimmäisillä kerroilla). Itse aloitin valitettavasti aika pian tämän saamisen jälkeen isotretinoiinikuurin, joten omat huuleni eivät todellakaan siedä mattahuulipunia tällä hetkellä. Niinpä tämä odottaa, kunhan kuuri päättyy, että se pääsee takaisin käyttöön. Ehdin kuitenkin käyttämään tätä sekä töissä, että vapaa-ajalla – pysyvyys oli erittäin hyvä ja puna tuntui mukavalta huulilla.

Jos hakusessa on täydellinen punainen puna, niin ehkä kannattaa katsastaa Kialinin valikoima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.