makeup

Lauantain kevyen keväinen meikki

Eilen jäi postaus tulematta ulos, sillä makasin suurimman osan sunnuntaista päänsäryssä sängyssä enkä jaksanut sitäkään pientä hetkeä illasta istua koneella, minkä pääsin sängystä pois. Mutta tänään jatketaan ihan normaalisti.

Lauantaina oli taloyhtiön kevättalkoot ja 1h15min sain haravoitua itselleni Polarin mukaan 100% päivän fitnesstavoitteesta. Sitten voikin vetää napaan yhden makkaran ja lonkeron, ennen kuin tulin sisälle laittamaan itseni valmiiksi niinkin suurta tapahtumaa varten, kuin kauppareissua. Oikeastaan illalla sisko ja sen poikaystävä tulivat katsomaan Euroviisuja, niin oli se meikki vähän sitäkin varten.

Koska oli niin ihanan keväinen ilma, päätin tehdä mahdollisimman kuulaan ja kevyen meikin – käyttäen aika paljon voidemaisia tuotteita.

kevyen kevyt meikki

kevyen kevyt meikki

kevyen kevyt meikki

Pohjalla on By Terryn CC-voide, joka oli aika kiva yllätys – sain testipussukan Creme de la Cremen ostoksen mukana. Jos tässä olisi suojakerroin, niin hankkisin tätä varmasti, sen verran kivan kosteuttavan tuntuinen oli kasvoilla. Tässä ei juurikaan ole peittoa, mutta kun iho on paremmassa kunnossa (ei juuri tällä hetkellä) niin en minä hirveästi peittoa haluakaan työmeikkiini. Varjostuksena Smashboxin varjostuskynä, highlighterina joku vanha voidemainen Illamasqualta ja poskilla 3CE:n Barbapapa persikkainen cushion-poskipuna. Luomilla ensin Cover FX:n Custom Enhance Dropseja sävyssä Moonlight, jonka päällä Colourpopin Just For Fun.

Mikä on teidän freesin meikin must have -tuote?

Smashbox saatu PR-näytteenä / Sisältää affiliate-linkkejä

No Comments

  • Salka

    Tosi kaunis meikki! Ja sanomattakin selvä, että kiinnostuin tuosta By Terryn CC-voiteesta, täytyypä käydä kurkkimassa sopisiko INCIn puolesta mulle, eli onko alkoholiton.
    Mä sanon kosteussuihkeen, koska sillä saa freesattua vaikka lipsahtaisikin liian mattaiseksi! Myös Bohon meikkivoiteella/meikkipuuterilla saa kivan, freesin ilmeen, samoin Acorellen sävyttävällä aurinkorasvalla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.