makeup

Later, Crater

Kuten jo Sephoran ostospostauksessa kerroin, niin hankin yhden tuotteen Fentyn joulukokoelmasta. Tämä ihanuus on nimeltään Later, Crater ja se on metallisesta glitteriseksi muuttuva nestemäinen silmänrajaustuote.

En edes muista kenen tubettajan kanavalla näin nämä ensimmäisen kerran, mutta muutaman videon ja blogipostauksen nähtyäni, niin päätin, että jos jonkun ostan, niin se on Later, Crater. Tämä oli uniikein sävyltään, muut olivat mustalla pohjalla. Tuotteen oikea nimi on Eclipse 2-in-1 Glitter Release Eyeliner. Nimi viittaa siihen, että tämä on aavistuksen metallisen näköinen, kunnes kuivunutta rajausta hankaa, jolloin se päästää glitterin näkyviin.

fenty later crater

fenty later crater

Later, Crater on nudenvärinen, jossa on haaleaa (nude) kultaista glitteriä. Tämä on enemmänkin sävy, jonka olisin ehkä nähnyt huulipunana – Ciatélla meinaan on samalla tekniikalla toimivia nestemäisiä huulipunia – mutta silmänrajauksena se on tosi kiinnostava.

Luomilla Later, Craterin muuttuminen glitteriksi on aika huonosti nähtävissä, sillä sävy sekä glitter ovat niin neutraalit. En edes itse pysty sanomaan kummassa kuvassa on ennen ja kummassa jälkeen – vai onko molemmissa glitter jo esillä. Kaunis sävy joka tapauksessa!

fenty later crater

fenty later crater

Fenty Beautyn tuotteita on saatavilla valikoiduista Sephoroista (lähin Ruotsissa) sekä Fenty Beautyn omilta sivuilta.

Mitä mieltä nudesta silmänrajauksesta?

Sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.