clothing and accessories,  health,  lifestyle

Läski lähti salille vol. 1

Jees, tämä läski päätti lopultakin raahautua salille. Ja kun eteen tuli erittäin hyvä tarjous, niin eipä ollut enää mitään syytä jättää ostamatta salikortti. Hieman tutkailun jälkeen päädyin valitsemaan (taas) Elixian. Ei siis ole eka kerta Elixialla, mutta välissä on ollut monen monta vuotta.

Olisin päässyt aloittamaan heti huhtikuun alussa, mutta flunssapirulainen vei kunnon pariksi viikoksi, enkä alkajana uskaltanut mennä vielä vähääkään räkäisenä testaamaan kestääkö sydän ja muut lihakset treeniä vai ei. Niinpä sitten eka kerta salilla oli kiirastorstaina. Todella kiva kokemus! Aivan älyttömän hyvä fiilis taas, vaikka tuolloin teinkin ihan itse kaiken – testailun kautta. Minulla on kaksi PT-kertaa käyttämättä ja ajattelin ennen kesää ottaa ensimmäisen, jotta pystyn pitämään rytmiä yllä. Nyt olen ajatellut, että jos kolme kertaa viikossa pääsisi salille niin se olisi hyvä. Neljäs olisi todella plussaa. Ti, to ja su olisi näillä näkymin salipäiviä perhesyiden takia – helpoimmat päivät jäädä töiden jälkeen salille. Aamutreenaaminen ei ole vielä kiinnostanut, sillä olen erittäin aamu-uninen ja yhtään aikaisempi herätys ei innosta.

urheiluvaatteet

Jos noiden kolmen päivän lisäksi saisi kesällä potkittua itsensä edes yhtenä päivänä vielä yli puolentunnin hikilenkille, niin ehkä se lopulta alkaisi näkyä painossakin. Ihan hirveää ruokaremonttia en ajatellut tehdä, tai muuten lopahtaa into, jos kaikki muuttuu kerralla. Tietysti yritän kiinnittää enemmän ruokaan huomiota ja salitreenien takia välipalan (ennen ja jälkeen treeniä) on oltava sopiva tarkoitukseensa.

Huonoin olen venyttelyssä. Mä inhoan sitä jostain syystä ja jotkut liikkeet eivät tunnu oikeassa kohdassa. Sen takia sitten välillä onkin ollut ihan hermokipua esim. jalassa, koska mun alaselässä/lonkassa on nyt muutenkin ongelmia (esim. bursiitti). Tämän takia FLX-tunnit ovat näin kankean toimistotyöläisen pelastus – vaikkakaan eivät ole ihan rauhallisinta venytystä, vaan dynaamista venytystä eli kyllä siinä saa lihaksiakin käyttää.

smoothie_star_wars_treenivaatteet

Tuntitarjontaa katson aina sillä silmällä ja niistäkin valkkaan ne “helpoimmat” eli aloittelijan tunnit, sillä mua ei saa millekään pepputunnille, jossa puoli tuntia hypitään korkealle ja käytetään painoja – koska viiden minuutin päästä makaisin maassa puolikuolleena. Tajuan siis aloittaa vähän hitaammin. Varsinkin tanssilliset tunnit ovat jees, kuten Zumba. Tämän lisäksi Cardio Start kiinnostaa ja tänään olisi pitänyt ollakin sellainen, mutta kävin eilen salilla – yli tunnin, ja nyt on lihakset niin kipeät että kävely yläkerrasta alakertaan oli tuskaa, eli ei tänään. Uusille tunneille meno on vähän pelottavaa, kun ei oikeasti tiedä kuinka rankka treenistä tulee enkä nyt halua olla se ainoa, joka ei vaan jaksa.

Mutta tästä se alkaa! Jos tänään pääsisi vaikka rauhalliselle kävelylenkille ulos, niin saisi vähän lämmiteltyä noita selän, pakaran ja jalkojen lihaksia, niin saisi venyteltyä niitä sen jälkeen vetreämmiksi.

Niin ja arvaatteko kuinka vaikeaa on löytää plus-kokoisia vaatteita? Nuo pinkit housut ovat Röhnischin XL-kokoiset ja ovat ihan ok, mutta paremminkin istuvat voisivat olla. Kengätkin joudun ostamaan miesten puolelta kun näköjään kaikilla naisilla pitää olla kapea ja lättänä jalka.

Käyttekö te salilla vai kuntoiletteko muuten? Mitä syötte ennen ja jälkeen salilla käynnin?

5 Comments

 • Riesu

  Woo go you! Se on hyvä alottaa rauhassa ja antaa jopa lipsua välillä kuhan pääsee takasin rytmiin 🙂 (nimim. lipsunut jo 3 viikkoa). Mä rakastan rakastan rakastan venyttelyä, voisin vaa venytellä koko päivän ja rentoutua…voin siis tulla venymiskaveriksi koska vaan ^^

 • Riesu

  Woo go you! Se on hyvä alottaa rauhassa ja antaa jopa lipsua välillä kuhan pääsee takasin rytmiin 🙂 (nimim. lipsunut jo 3 viikkoa). Mä rakastan rakastan rakastan venyttelyä, voisin vaa venytellä koko päivän ja rentoutua…voin siis tulla venymiskaveriksi koska vaan ^^

 • kuorotipu

  Voi kun pystyiskin käymään sen kolme kertaa viikossa, mutta tän hetkisessä elämässä oon tyytyväinen jos selviän salille ees kerran viikossa. Kaksi on jo tosi huikee suoritus 😀
  Mun ruokailut ei varmaan ikinä oo sitä optimaalisinta, mutta ennen salia syön yleensä kaurapuuroa tai kauraleipää. Mikäli jostain syystä en pysty ajoissa syömään, vedän jugle juice barista matkalta vihersmoothien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.