makeup

Lancôme Teint Idole Ultra Cushion

TIU24h on ollut yksi lempimeikkivoiteistani – tällä hetkellä en sitä tosin omista, 25+ avattua meikkivoidetta on ihan riittävästi – joten pakko oli saada testiin tämä Teint Idole Ultran cushion-versio.

lancome_teint_idole_ultra_cushion_010_pure_porcelaine

lancome_teint_idole_ultra_cushion_010_pure_porcelaine

TIU cushion tulee ihanassa mustassa ja kultaisessa pakkauksessa. Näissä Lancômen meikkivoiteissa on mahdollisuus vaihtaa itse meikivoidetyyny, joten koko pakkausta ei tarvitse aina vaihtaa. Näin ollen vähennetään edes jonkin verran roskaamista, sillä nämä cushion-meikkivoiteet kuluvat nopeammin loppun kuin normaalit nestemäiset meikkivoiteet. Pisteet siis Lancômelle tästä!

TIU cushion lupaa öljyttömän koostumuksen, kosteutusta, kerrostettavaa peittävyyttä, SK50:n sekä luonnollisen mattapinnan. Kuulostaa siis kaikin puolin erittäin hyvältä!

lancome_teint_idole_ultra_cushion_010_pure_porcelaine

lancome_teint_idole_ultra_cushion_010_pure_porcelaine

Itse sain testiin sävyn 01 Pure Porcelain, joka on tietääkseni vaalein sävy. Tämä on aika vaalea, mutta ensimmäisellä kerralla vähän mietin, että keskitalvella ei ehkä enää mene eli valitettavasti kalmanaamoille aavistuksen liian tumma. Tuntuu, että selektiivisen puolelta on oikeasti vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta ja näitä cushioneita on vielä vaikea sekoittaa valkoisen meikkivoiteen kanssa.

Mutta siis, on sen verran vaalea, että pystyn nyt käyttämään eli tämä tulee käytettyä loppuun.

Teint Idole Ultra cushionissa on keksitason peittävyys ja tätä saa helposti kerrostettua. En olisi tämän kanssa tarvinnut peitevoidetta silmien alle tai pienille ihovirheille, mutta isommat finnit eivät tällä jää peittoon. Ja tietysti ekalla kerralla olin nukkunut päänsäryn takia huonosti ja silmien aluset olivat normaali tummemmat ja pöhöttyneemmät. Ei ehkä paras päivä testata uusia tuotteita.

lancome_teint_idole_ultra_cushion_010_pure_porcelaine

lancome_teint_idole_ultra_cushion_010_pure_porcelaine

TIU cushion näyttää iholla aika kiiltävältä. Tästä ei mitenkään saa luonnollista mattaa, ei edes satiinia. Tämä on lähempänä korealaisia cushion-meikkivoiteita dewy-jäljen kanssa. Kestävyydeltään TIU cushion on todella hyvä – selviän tällä reilusti yli lounastunnin, ennen kuin tarvitsee blotata. Mutta huomasin, että tämä riippuu paljon primerista sekä puuterista. Mattaavan puuterin kanssa selviän yli työpäivän – ei mattaavan kanssa vain viitisen tuntia – ennen kuin joudun blottaamaan.

Tämä oli käytössä koko viime viikon Tallinnan työmatkalla ja vasta vikana päivänä keksin, että miten saan tämän pysymään kauniina KOKO päivän – siihen riittää yksi tuote rasvaisella iholla. Tästä ihmetuotteesta tulossa juttua myöhemmin. Kuitenkin tämä meikkivoide on erinomainen ja käy myös kuivemmille ihoille eli ei kannata pelästyä matta-sanaa.

Tämä on saatavilla esim. Stockmannilta hintaan 49,00 euroa. Suosittelen testaamaan, jos vähänkin kiinnostaa!

Mikä on teidän lempparicushionmeikkivoide?

Tuote saatu blogin kautta
Sisältää affiliate-linkkejä

4 Comments

 • Jonna

  Mun suosikki on Miracle Cushion ja sehän on siis tosi kevyt, tää on mun mielestä todella “maskimainen” verrattuna siihen. Mun iholla melko matta, mutta no tykkäänkin todella glow-jäljestä.

  • HennaV

   Mä taas näin rasvanaamana tykkäisin enemmän mattamaisesta. Mulla tämä on aika dewy, varmaankin johtuu oman ihon rasvaisuudesta suurimmaksi osaksi.

 • Mia / Beauty Highlights

  Ihanan hehkeä iho! Mulle tuollainen lopputulos olisi just mieleen, vaikka kyllä mullakin t-alue alkaa päivän aikana pikkuisen kiillellä. Mulla siis normaali-sekaiho. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta täytyy jossain vaiheessa testata 🙂

 • Salka

  Ihana, heleä ja tosiaankin dewy lopputulos! Mä en lopulta tullut cushioneiden kanssa kaveriksi. Tai se Lorkun cushion oli aluksi jees, mutta meikkivoide kerääntyi ärsyttävästi paketin toiseen laitaan, vaikka säilytinkin sitä tasossa 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.