makeup

Lämpimät ilmat tulevat – puuteripaperit valmiiksi

Näin rasvoittuvan sekaihon omistajana odotan taas kauhulla lämpimiä ilmoja, jolloin hikoilen meikkini pilalle – tai ihoni rasvoittuu aivan liian nopeasti. Mutta onneksi tähänkin on olemassa omat kikkansa.

Tietysti hyvä pohjustus sekä meikinkiinnityssuihke ovat tarvittavia, mutta nekään eivät yleensä toimi kuutta tuntia pidempään – riippuu tietysti täysin ihotyypistä sekä tuotteista. Itse käytän T-alueella mattaavia pohjustajia sekä meikinkiinnityssuihkeelta etsin erityisesti sitä kiinnittävyyttä ja/tai mattaisuutta – eli siis oikeastaan savea sisältäviä tuotteita. Silti, kesäkuukausina T-alueeni rasvoittuu jo työpäivän aikan ilmastoidussa toimistossa. Niinpä apuun rientävät puuteripaperit.

1903 london blotting paper puuteripaperi

Näitä löytyy nykyään todella helposti – melkein kaikista hintaluokistakin. Osassa on puuteria (kuten nimikin antaa ymmärtää), osa vain imee rasvan itseensä. Joissain on kaksi puolta, joista toinen imee ja toinen puuteroi. Joissain on ainesosia, joiden pitäisi auttaa meikkiä pysymään paremmin tai ne auttavat akneihoa. Kuitenkin kaikista yleisin on ihan vain paperi, jossa toisella puolella on puuteria.

Sain testiin blogin kautta 1903 London -puuteripapereita ja koska käytän puuteripapereita usein, ei minun tarvinnut edes miettiä otanko näitä testiin vai en.

Pienissä lehtiöissä on 65 paperia ja ne on helppo kantaa mukana. Itse sain testiin naisille tarkoitetut beige ja pink -versiot, sillä miesten versio menisi meillä hukkaan. Eroa naisten ja miesten versioissa taitaa olla vain kannen sävy (naisilla valkoinen, miehillä musta), hinta on sama 7,99 euroa.

1903 london blotting paper puuteripaperi

Itse tykkäsin näistä ja paperin puuteri oli todella hienojakoista eikä jäänyt iholla tunkkaisen näköiseksi. Beige on tarkoitettu hieman tummemmalle iholle (keskivaaleasta tummaan) ja Pink vaaleasta keskivaaleaan. Itse en ihan järkyttävää eroa huomannut puuterien tummuudessa, kesällä voisin hyvin käyttää Beigeäkin.

Näin kevättä kohti mentäessä – vai uskaltaako sanoa että se on jo täällä? – puuteripaperit tulee tarpeeseen. Heitän varmasti Pink-version laukkuuni odottamaan niitä inhottavia kuumia hetkiä, kun meikki vain ei enää jaksa pysyä naamalla.

1903 London -puuteripaperit minulle lähetti maahantuoja, ja näitä voi ostaa ShineFreeShopista sekä Carlson-tavarataloista kolmesta kaupungista, valitettavasti ei pk-seudulta.

Ovatko puuteripaperit osa teidän käsilaukkuvarustusta?

Tuotteet saatu PR-näytteinä

2 Comments

  • Maria / Maria Glow -blogi

    Itse tykkäsin näistä ihan tosi paljon! 🙂 Laukussa aina mukana. Toimii paremmin kuin sellaiset paperit, joissa puuteria ei ole 🙂

  • Painajainen

    Jotain hyvää kuivassa ihossa, helle tai liikuntakaan ei saa meikkiä liikkeelle.:D Eipä ole siis tullut tutustuttua näihin lainkaan. Nenä vähän kääntyy kiiltelevän puoleen pitkän päivän jälkeen, mutta ehkä sen takia ei viitsi hankkia, kun tuskin tulisi käytettyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.