makeup

Laiskan meikkaajan talvimeikki

Minä rakastan helppoutta. Jos jokin juttu voi tehdä elämästäni helpomman – I’m all for it. Ja varsinkin, jos saan nukkua pidempään aamuisin, vieläkin parempi. Niinpä helpot arkimeikit ovat minulle THE juttu.

Mutta koska haastoin tänä vuonna itseni käyttämään meikissä värejä – varsinkin huulilla – niin nude-nude-nude (nudet silmät, nude iho, nudet huulet) -kombinaatio on saanut vähän väistyä viime päivinä. Sen sijaan, että olisin kaivannut sen vaaleimman, ilman peiliä laitettavan, nudepunan laatikoista, niin olen laittanut itseni testaamaan uusia huulipunia – ja viime päivinä varsinkin KvD-huulipunat, jotka roudasin Puolasta. Nyt laukustani löytyy kirkkaanpunainen, tumma ruskea ja medium-nude puna laukustani – ja tietysti se Bitch Perfect.

Niinpä tänään näette kuinka Madrid ja Exorcism tuovat vähän väriä kasvoille – vaikka loppukasvot ovatkin neutraalit.

Madrid on Limited Edition -sävy, joka on kuvailtu sanoilla warm redwood eli lämmin punapuu. Tämä on todellakin tumma ja lämmin punainen, ruskeaan taittava. Tässä meikissä minulla on sentään meikkivoidetta ja muutenkin kaikki mahdollinen meikki – paitsi luomiväriä. Huomatkaa korvissa myös mieheltäni saadut joululahjakorvikset!

kat von d madrid

Exorcism on minulla taas aavistuksen luumuun taittava verenpunainen (siis jo vähän kuivuneen veren). Tämä oli hieman työläs puna, sillä tämä on epätasainen sävyltään ja huulista tulee helposti raidalliset. Kuten kuvassakin voi huomata, niin jostain syystä alahuulen ihan keskellä oleva ulkoreuna on vaaleampi kuin muualta – en tiedä miksi. Loppumeikki on aika olematon – ei meikkivoidetta ollenkaan, peitevoidettakin vain silmien alla ja parin finnin päällä. Poskilla on punaa, aurinkopuuteria ja hieman korostuspuuteria. Ripsari ja kulmakynä ovat olleet käytössä. Aika usein menen nyt ilman meikkivoidetta. Se ei ole mielestäni yhtään pakollinen – riippuen tietysti omasta ihostakin.

kat von d exorcism

Onko teillä joku meikkijuttu, jonka haluatte oppia tai mitä haluaisitte harjoitella?

One Comment

  • Nena Sofia

    Sulla on kyllä kaunis iho ihan ilman mitään meikkivoiteitakin 🙂 Näistä molemmista lookeista tulee kovasti lumikki-fiilis, youknow, valkea iho, verenpunaiset huulet ja tässä tapauksessa ebenpuun mustat ripset! 😀 Mutta siis, hyvältä näyttää molemmat punat, mä olen myös yrittänyt lähiaikoina tarttua enemmän tällaisiin “hankalampiin” sävyihin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.