lifestyle

Kymmenen vuotta mun pärstää Facessa

Tämä haaste koota Facebookin profiilikuvat blogipostaukseen on kiertänyt jo aika lailla eri blogeissa. Itse en meinannut ensin tehdä, koska noh, näette kohta. Mun kuvat varsinkin 10v sitten olivat aivan erilaisa.

Joo tämä on ehkä myötähäpeän huipentuma. Huomatkaa varsinkin tosi hyvät photoshoppaukset sekä upeasti häivytetyt meikit. Not.

Liityin monen muun kanssa Faceen vuonna 2007. Ei ehkä paras vuosi minulle, sillä silloin minä ja lapsen isä erottiin. Näköjään Faceenkin liityin vasta eropäätöksen jälkeen. Virallisestihan asuimme vielä yhdessä melkein koko loppuvuoden. Mutta ei siitä sen enempää. Sen sijaan voimme kauhistella mun vuoden 2007 profiilikuvia. Ja jep, minulla oli silloin mustat hiukset. Ja mä näytän niin nuorelta. Mitä on photoshopattu? Ehkä helpompi sanoa, että mitä ei.

facebook_profiilikuvat_2007

Vuonna 2008 musta väri vaihtui punaiseen. Huomatkaa ombre, koska eihän sitä mustaa nyt hiuksista nätisti saanut pois. Punahiuksisessa kuvassa ylläni on hääpukuni yläosa. Kyllä, mustissa myös häissä. Vuonna 2008 (alkuvuonna) tapasin (face-to-face) nykyisen poikaystäväni. Eli yhdeksän ja puoli vuotta on kestetty toisiamme (osa kylläkin kaukosuhteessa).

facebook_profiilikuvat_2008

Vuonna 2009 aloitin blogini ja näköjään päädyin käyttämään webkameraa enemmän kuin oikeaa kameraa kuvissani. Ja hiusten punainen sävy on vaihdellut vuoden mittaan.

facebook_profiilikuvat_2009

Vuodesta 2010 eteenpäin profiilikuvani ovat olleet oikeastaan kaikki blogipostauksen kuvia alunperin. Onneksi, nekin postaukset on tällä hetkellä piilotettu (sen takia, että kuvat ovat hävinneet, ovat jossain levyllä). Ja punaisesta mentiin blondiksi! Ja itse asiassa en muistanut ollenkaan noita mustia piilolinssejä, mutta mies sanoi että valitin niitä epämukaviksi. Ehkä sen takia niitä tuli vain käytettyä blogikuvissa.

facebook_profiilikuvat_2010

Jos nyt jotain vuodesta 2011 pitää sanoa, niin kamoon – blondista mustan kautta punaiseen. Ei ihme, että jossain vaiheessa sain hiuksia katkottukin päästäni. Clawdeen Wolf -meikistä olin tosi ylpeä.

facebook_profiilikuvat_2011

Vuonna 2012 minulla oli vain yksi profiilikuva. Tämän itse asiassa muistankin hyvin. Huulilla on OCC Lip Tar, jota ei enää saa – harmaata siis.

facebook_profiilikuva_2012

Vuonna 2013 sama juttu, vain yksi kuva. Mutta valkoiset hiukset.

facebook_profiilikuvat_2013

Vuonna 2014 pysyttiin sentään blondina koko vuosi. Tekoripsiä kolmessa kuvassa, ja kolmessa kuvassa tummempaa huulipunaa. Viimeinen kuva on minun ja Ilonan tekemästä joulumeikistä, aiheena tottakai Nightmare Before Christmas. Tähän kuvaan olin pyyhkinyt madon pois suusta. Näköjään tämä postaus on nyt privana, kuten kaikki ennen maaliskuuta 2015.

facebook_profiilikuvat_2014

Vuodesta 2015 puheenollen. Olen harkinnut tuota violettihuulista kuvaa töiden puhelinluetteloon. Ehkä joku harkitsisi silloin kaksi kertaa ennen minulle soittamista. Vitsi! Ei mua niin paljon häiritä. Perinnässä tuo olisi ollut omiaan. Tuon version lisäksi kuvasta on vaikka mitä versioita Facessa. Ja taas punaisissa hiuksissa.

facebook_profiilikuvat_2015

Näytän aika kuolleelta tässä 2016 kuvassa. Mutta niinhän minä kai yleensä. Näköjään punainen väri on haalistunut joksikin oranssin keltaiseksi.

facebook_profiilikuvat_2016

Tänä vuonna taas mennään tällä kuvalla. Värikin on aika pitkälle oma blondi. Ja tämä kuvahan ei ole mitenkään vanha, vaan itse asiassa viime kuulta tästä postauksesta.

facebook_profiilikuva_2017

Eli näillä ollaan menty. Tuliko yllätyksiä? Aika helkutisti omaa naamaa on viljelty Facessa.

One Comment

  • Maria / Maria Glow -blogi

    Näitä on kyllä niin kiva katsoa! Täytyy kyllä itekin tehdä tämä, tosin mulla ei tule ihan kymmentä vuotta Facessa 😀 Ja hieman epäilen, että olen ehkä poistanut niitä alkupään kuvia 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.