makeup,  shopping

Kutsu kauneuteen -ostokset

Kävin kolmena päivänä Sokoksen Kutsu kauneuteen tapahtumassa, mutta en saanut kuin kaksi leimaa eli ilmainen We Care Iconin tuote jäi saamatta.

Maanantaina mukaan lähti Helsingin Sokokselta Urban Decay All Nighter -meikkivoide sävyssä 1.0. Moni onkin sanonut, että tämä tummuu iholla eli kannattaa ottaa ainakin yksi aste normaalia vaaleampi. Vähän veikkaan, että 1.0 voi olla liian tumma mulle talvella. Testit kuitenkin vielä kesken, joten palaan tähän myöhemmin. Kissishän tähän rakastui, itse en ole noin suuria tunteita tämän kanssa kokenut – suuntaan tai toiseen.

Tiistaina kävin Sellon Emotionissa ja mukaan tarttui Glamglow’n Gravitymud, jota olen kuolannut jo pitkään. Lopultakin se saapui myös Suomeen ja 20% alennuksella hintaa jäi 40 euroa. Tämän lisäksi mukaan lähti Sally Hansenin Special Care -kynsienhoitotuote. Gravitymud on aika mielenkiintoinen, tästä kanssa pian lisää. Sally Hansenin testi on kesken, tästäkin raportoidaan.

Sunnuntaina kävin hakemassa kahden loppuvan 10 V Plus:n tuotteen tilalle Lumenen Hyaluronihappotiivisteen (huono kosmebloggaaja, kun en ole tätä vieläkään kokeillut) ja Novexpertin C-vitamiiniboosterin. Nämä lähtevät pian testiin ja niistä lisää, kunhan pystyn jotain kertomaan.

Lähtikö teidän mukaan mitään Kutsu kauneuteen -tapahtumasta?

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.