makeup

Kun punta romahtaa…

Olisi ehkä sittenkin pitänyt odottaa kauemmin. Olisi voinut säästää vieläkin enemmän – tai siis saada samalla rahalla vähän enemmän tavaraa. Koska eihän sitä shoppailua noin vain lopeteta. Ehei! Sen takia tein Brexitin jälkeen tilauksen sekä Cult Beauty’iin (miten tuo sana taipuu suomenkielelle, auttakaa!) että BeautyBay’hin.

Cult Beautysta on tullut aika nopeasti ehkä mun yksi lempinettikaupoista. Jotenkin sieltä löytyy aina kaikkea kivaa ja ihmeellistä – ja kallista. Niinpä sieltä ei tule kerralla ihan hirveästi tilattua. Tälläkin kertaa hillitsin itseni ja ostin kaksi tarpeellista ja yhden tarpeettoman tuotteen.

oobd_cult_beauty_haul_ostokset_brexit_

Stilan One Step Correct on loppumaisillaan, niinpä päätin ostaa jo toisen varastoon. Mä olen niiiiiin rakastunut tähän, että ei ole tosi! En olisi uskonut, että tykkäisin tästä kuin hullu puurosta, mutta näin siinä kävi. Kannatti siis ostaa huhtikuussa Englannista ensimmäinen putilo kokeiluun.

Se toinen tarvittava ostos oli meikinpoistoöljy ja pienen googlailun jälkeen päätin kokeilla Caudalíeta. Hyvin toimi ensimmäisellä kokeilukerralla, lisää tulossa juttua, kunhan olen kunnolla testannut.

Ja se tarpeeton? Jouerin nestemäinen huulipuna sävyssä Lychee. Tämä on sävyltään viileä likainen roosa – niin mua. Lisää tästäkin, kunhan olen testaillut.

BeautyBay on myös yksi ihan ehdottomista nettishoppailumestoista ja sieltä sitten lähti vähän kokeilumielessä erilaisia tuotteita.

oobd_beauty_bay_haul_ostokset_brexit_

Oskian Renaissance Cleansing Geliä ovat muutamat brittivloggarit hehkuttaneet, joten pitäähän sitäkin päästä itse kokeilemaan.

Antipodes-merkkiä taas kehuu Em Ford (My Pale Skin), joten päätin aloittaa helposta tuotteesta ja valitsin testiin hellävaraisen kuorinnan.

Koska LadyKinin vampyyriyönaamio oli niin hyvää, päätin kokeilla brändiltä vedenkestävän silmä- ja huulimeikinpoistoainetta Twinklight Eye and Lip remover – kuulostaa pelottavalta.

Halusin musliiniliinan, niinpä päätin aloittaa yhdellä ja kokeilla Pain versiota. Ja Duo-liima tuli tarpeeseen – edellinen loppuu ihan just.

Onko joukossa joku kiva tuote, mistä olisi kiva kuulla lisää?

2 Comments

  • pauliina

    mun on nyt pakko esittää tosi tyhmä kysymys (saa nauraa). jos tilaan jostain brittikaupasta, niin onko hinnan kannalta merkitystä onko hinnat puntina vai valitseeko eurot siinä tilausvaiheessa?
    (punastuu ja poistuu häpeämään.)

    • Henna / One of Beauty's Daughters

      Ei yhtään tyhmä kysymys. Tällä hetkellä kun punta heiluu, kannattaa ostaa puntina, niin saat sen hetken valuuttakurssin. Sivustot eivät päivitä hintoja reaaliaikaisesti, niin euroina voivat olla välillä kalliimpia. Normaalissa tilanteessa ei pahemmin väliä, mutta yleensä yritän ostaa paikallisessa valuutassa, kurssi voi olla parempi niin. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.