makeup

Kulttituote testissä – Laura Mercier Translucent Loose Powder

Mun piti alunperin tehdä tästä 2 x irtopuuteri -postaus, mutta tajusin juttua kirjoittaessa, ettei toista enää edes myydä. Eli ei sitten! Saatte kuulla siis vain Laura Mercierin kulttimaineeseen kiirineestä irtopuuterista.

Minähän esittelin jo tammikuun alussa tämän Laura Mercierin puuterin Puolan ostospostauksessani, mutta vasta nyt älyän siitä kirjoittaa enemmän. Toisaalta, te ehkä tiedätte puuterista jo kaiken tarpeellisen. Että se on hyvä, nyt ainakin.

Mutta siis, Laura Mercierin Translucent Loose Powder on todellakin ollut vuosia kulttimaineessa eikä täysin suotta. Hintahan tällä on suolainen – ostospaikasta riippuen noin viisikymmentä euroa. Omani ostin Puolan Douglasista 199 zlotyn hintaan.

Kuten kaikki Laura Mercierin tuotteet, on itse pakkaus (sekä pahvi- että puuteripakkaus) kaunis – yksinkertaisen elegantti. Purkki painaa jonkin verran, joten jo siitä saa hieman kalliimman fiiliksen tuotteeseen.

laura mercier translucent loose powder

Nimestään huolimatta tämä ei ole täysin translucent, vaan näitä saa kahdessa sävyssä ja kummassakin on todella hentoinen sävytys – iholla ei juurikaan huomaa. Puuteri on todella hienojakoista ja jättää iholle kauniin samettisen pinnan, ei siis täysin mattaa ihoa. Tämä ei aiheuta flashbackia kuvissa, joten sitä voi hyvin käyttää kuvausmeikkiin tai häämeikkiin. Itse tykkään tuputella tätä iholle kostealla sienellä, jolloin sen saa painettua enemmän ihoon kuin siveltimellä.

Iho näyttää blurratulta, mutta freesiltä eikä yhtään tunkkaiselta. Tämän pitäisi pitää kiiltoa pois naamalta ja itse huomaan sen yleensä vain silloin, kun olen oikeasti painellut tarpeeksi puuteria kasvojen T-alueelle. Kevyt sipaisu ei oikeastaan pidä kiiltoa muita puutereita kauemmin poissa. Tämän kanssa iho kuitenkin näyttää muuten tasaisemmalta ja tasapainoisemmalta.

Tällä hetkellä omistan yhtä toista lempparia kolmisen purkkia – ostin indiemeikkibrändin lopun varaston, koska tuotteen valmistus oli lopetettu – joten ihan heti en tämän purkin loputtua uutta osta. Toisaalta loppumista saa odotella jonkin aikaa.

Oletteko jo testanneet tätä kulttituotetta?

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.