makeup

Kulmat IsaDoran tyyliin – Sculpting Brow Pen

Bernerin bloggaajapäivillä juttelin hetken IsaDoran esittelijän kanssa ja hän halusi näyttää minulle uusimman kulmakynän – Sculpting Brow Penin. Sanotaanko näin, että markettikosmetiikan kulmakynät eivät ole toimineet minulla ennen, joten vähän epäilytti, että mites tämän kanssa.

Esittelijä kuitenkin sanoi, että tämä on oikeasti viileään taittava – eli harmahtava – kulmatuote. Minulla on paljon punapigmenttiä ihossa, jonka takia vähänkin lämpimästä kulmakynästä tulee minun kulmillani oikeasti oranssihtava. Tämän takia en ole juurikaan löytänyt marketista tarpeeksi viileään taittavia kyniä omaan käyttööni.

isadora sculpting brow pen

IsaDoran Sculpting Brow Pen sävyssä Light Brown oli minun värini ja niinpä pyysin sen testiin yhdessä värittömän kulmakarvageelin kanssa, jotta pystyisin teillekin kertomaan tästä kynästä enemmän. Kynän toisessa päässä on spoolie (harja, mikä ikinä onkaan suomeksi) ja itse tuote on muodoltaan hieman kolmiomainen.

Sävy on todellakin viileä, mistä ehdottomasti plussaa! IsaDora on oikeasti onnistunut sävymaailmassa. Kynä on toisaalta tosi pehmeää, joka hieman pilaa kynän hienouden. Sain ensimmäisellä kerralla jo taivutettua kynää jonkin verran, mutta se kiertyi kuitenkin sisään ilman ongelmia. Kynän pehmeyden takia kulmista voi helposti tulla liian voimakkaat, mutta onneksi tämän saa harjattua kevyemmän näköiseksi.

Koska kynä on niin pehmeä, ei se oikein pidä kolmiomaista muotoaan hyvin, mutta itselläni saan kuitenkin aina jostain hieman terävämmän kulman, millä piirtää kulmien ulkoviivat sekä häntä. Jos kynä olisi aavistuksen kovempi, niin se olisi aivan täydellinen! Silti täytyy sanoa, että tähän mennessä paras markettilöytö – Nyxin Micro brow pencilin ohella.

isadora sculpting brow pen in light brown

isadora sculpting brow pen in light brown

Shaping Gelissä on todella kivan kokoinen harja – aika pieni ja näppärä – sekä itse geeli on tarpeeksi jämäkkää pitämään karvat paikoillaan, muttei tee kulmista märän näköisiä. Luultavasti pitkillä ja paksuilla karvoilla tämä ei toimisi yhtä hyvin, mutta omaan käyttööni tämä riittää hyvin. Shaping Gelin hinta on 10,80 euroa.

Mikä on teidän lempituote kulmien ehostukseen?

Tuotteet saatu PR-näytteinä / Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.