Uncategorized

Kosteutta käsille ja hiuksille

Blondatut, kuivat latvat. Been there, done that. Jos käytin käsivoidetta, niin yritin saada viimeiset kosteudet käsistä hiuksiin, jotta hiukset eivät näyttäisi niin kuivilta. Kai joku muukin on tätä tehnyt? Nyt tähän tarkoitukseen on ihan oma tuotteensa, nimittäin IdHairin Hand & Hair Cream. Kun kuulin tuotteesta pr-tilaisuudessa, niin tajusin, että tuota tuotetta olisin tarvinnut todella kuiviin latvoihini blondauksen pahimmassa vaiheessa.

oobd_idhair_hand_hair_cream_1

Pinkkiin söpöön tuubiin pakattu voide on paksuhkon ja hieman tahmean tuntuista alkuun, mutta imeytyy nopeasti käsien ihoon. Juuri ennen kuin kaikki on hangattu ihoon olen hieronut hiusten latvoja käsien välissä. Latvoihin siirtyy tuotetta ja kestää hetki, ennen kuin voide imeytyy niihin. Itse tarvitsin kampaa tuotteen käytön jälkeen, jotta latvat eivät näyttäneet niin rasvaisilta. Harjaamisen jälkeen latvat näyttivät kiiltävimmiltä ja tuntuivat pehmeämmiltä.

Tuotteen tuoksu on marjaisen makeahko, mieleen tulee hiustuote eikä käsirasva. Tuoksu ei kuitenkaan ollut minua häiritsevä.

oobd_idhair_hand_hair_cream_2

Suosittelen tätä kaikille kuivien latvojen kanssa tuskasteleville. Tämä ei nyt hiuksia pelasta, mutta tällä ehkä saa latvat näyttämään vähän aikaan paremmilta kuin ne ovat. Taidan kuljettaa tätä laukussa mukana varsinkin, jos tiedän edessä olevan pitkä päivä tai kun haluan hiusteni näyttävän hieman paremmilta.

oobd_idhair_hand_hair_cream_3

Hintaa tuotteella näyttää olevan 13-15 euron välissä riippuen myyntipaikasta.

I received Hand & Hair Cream from IdHair earlier this week. I remember struggling with my bleached and dry ends. Then I used whatever was left of my hand cream to the ends of my hair trying to make them a bit softer and more moisturized. IdHair Cream has a scent that reminds me that it is a hair product first and hand cream second. Scent is sort of like a sweet berry but that doesn’t bother me at all. Hair looks shinier and feels softer after using this one and I will be carrying the tube with me when I know I need my hair to look better or I know I have a really long day ahead of me. I suggest this to everyone with dry ends.

 

Tuote saatu blogin kautta / Product received as a pr sample

3 Comments

  • Mia

    Mulla on Paul Mitchellin jätettävä hiustenhoitoaine ja siinä lukee, että voidaan käyttää myös vartalovoiteena. Hieman hämmentävää, enkä ole sitä vartalolle kokeillut muuten kuin että sääriin “putsaan” kädet kun on sopiva määrä hiuksiin laitettu 🙂
    Tuo vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta kyllä, kun hiukset ovat nyt kuivahkot juurikin vaalennusten vuoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.