Uncategorized

Nettikauppojen top 3 – kosmetiikka

Shoppailen aika paljonkin netissä ja niitä lempparikauppoja on kerääntynyt aika montakin. Kosmetiikasta on ehkä luontevin aloittaa, joten tässä minun top 3 kosmetiikkanettikauppaa + kaksi lisää eli olisi ehkä ollut järkevämpi nimetä top 5 suoraan. Ja siis mähän shoppailen paljon muuallakin, mutta nämä ovat THE kaupat.

 

spacenk-logo

SpaceNK on selektiivistä kosmetiikkaa (oikeastaan pääasiassa kokonaan) myyvä englantilainen kauppa. Itse olen ostanut sekä netistä, että käynyt heidän liikkeissään Lontoossa, Cambridgessä ja Manchesterissä. Kaupat ovat todella kauniisti laitettuja sisältä ja niissä on ehkä vähän elefantti posliinikaupassa -fiilis. Nettikauppa on tämän takia ehkä vähän helpompi paikka ostaa tuotteita.

SpaceNK:llä on N.dulge-järjestelmä eli keräät ns. bonuksia, kun shoppailet. Jos netissä liittyy, niin saa kortin postitettuna myös kotiin, jolloin sitä voi käyttää fyysisissä kaupoissakin. Jokaisesta 100 käytetystä punnasta saa £5 N.centive eli viiden punnan arvoisen edun eli suomennettuna voit käyttää sen seuraavalla ostoskeikalla vähentämään loppusummaa. Tässäkin on sitten tasoja. Tonnin jälkeen pääsee N.dulge de luxe -ryhmään, jossa on taas omat juttunsa.

Postimaksut ovat £5, mutta esim. nyt on meneillään kampanja, jonka aikana yli £70 ostokset postitetaan ilmaiseksi. Ja tuon kyllä ylittää tuolla helposti.

SpaceNK:ltä kannattaa katsastaa seuraavat brändit: Artis, Becca, Cover FX, Hourglass, Kevin Aucoin, Laura Mercier, Nars, Omorovicza ja Sunday Riley

cultbeauty-logo

CultBeauty on minulle erittäin kiinnostava kauppa. Löydän sieltä aina jonkun kiinnostavan brändin, jonka olemassaolosta en edes tiennyt. Vai mitä mieltä olette 3 Concept Eyesin Barbapapa -tuotteista? CultBeautyn ideana on koota kauppaan kaikki kulttituotteet – osa, mistä suurin osa varsinkaan suomalaisista ei ole ikinä kuullutkaan. Eli siis täältä voi todellakin löytää sen Next Best Thingin.

Postimaksut ovat ilmaiset yli £50 ostoksille. Riippuen ostosten yhteissummasta saa valita mukaan myös määrätyn määrän näytteitä.

CultBeautylta kannattaa katsastaa seuraavat brändit: Aesop, Charlotte Tilbury, Jouer Cosmetics, Kypris, Stila Cosmetics ja Verso

 

sephora-logo

Moni tietääkin, että Ranskan Sephorasta voi tilata Suomeen – ihan sikahintaisilla postareilla. Puolan Sephorasta postikulut ovat noin 20 euroa ja paketti tuodaan ovelle. Sivuja ei ole saatavilla englanniksi, mutta kyllä sen pari sanaa puolaa oppii nopeasti.

Bonus-tasoja on kolme – valkoinen, musta ja kultainen. Itse olen tällä hetkellä mustalla tasolla, jonne pääsemiseen ei paljoa tarvitse. En ole kylläkään fyysistä korttia nähnyt enkä ole saanut vastausta kyselyyni, sillä tarvitsen sitä itse kaupoissa käydessäni.

Sephora.pl pitää välillä nopeita kampanjoita, jotka voivat kestää vain muutamia tuntejakin. Suurin osa on 20% alekampanjoita.

Sephora.pl kannattaa katsastaa seuraavat brändit: Benefit, Givenchy, Too Faced, Sephora ja Marc Jacobs Beauty

 

Kunniamaininnan annan eleven.fi-verkkokaupalle, joka on tuonut helposti suomalaisten saataville sellaiset brändit kuin Milani, By Terry, First Aid Beauty, Ole Henriksen, Peter Thomas Roth ja Pixi. Paketti tulee noin viikossa ja itse olen erittäin iloinen siitä, että paketti menee oikeaan paikkaan – Postin ohjaus kun ei kaikkien kanssa aina toimi. Ja nyt kannattaa katsastaa eleven.fi, jos ei vielä ole käynyt, sillä vielä tänään ja huomisen osa omistakin suosikkituotteista on -20% alennuksessa. Näitä ovat esim. Pixi Glow Tonic, Mario Badescu Drying Lotion ja theBalmin theManizers Sisters (joka sisältää Mary-Lou Manizerin).

Tähän halusin vielä ilmoittaa Selfridges-kaupasta sen verran, että sieltä saa nykyään MACia Suomeen! Eli jos jotain ei enää saa Suomesta, niin kannattaa käydä Selfridgesillä katsomassa. Ja sieltä kannattaa ottaa Selfridges+, jolla saa “ilmaiset” postarit, kun maksaa vuodeksi £15. Ja siis tuo £15 on yhden tilauksen postarit joka tapauksessa. Maksat sen yhdestä tilauksesta joka tapauksessa. Eli siis muut tilaukset tulisivat ilman postareita, jos näin ajatellaan. Ja DHL toimittaa tosi nopeasti Suomeen nämä paketit. Tilasin ma illalla, ke aamulla sain viestin, että paketti on Suomessa ja koska haluan toimituksen. Niinpä ke illalla mulla oli paketti kädessä.

Mikä on teidän lempikosmetiikkakauppa?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

5 Comments

 • Jonna

  Toi Selfridges oli kyllä “pahin” löytö vähään aikaan, hyvästi rahat! 😀 Itse rakastan Escentualia ja sieltä shoppaan varmaan suurimman osan, jos tilaan ulkomailta, myös beautyexpertia ja Narsin omaa verkkokauppaa käytän jonkun verran. 🙂

  • HennaV

   Mä en ole pitkään aikaan käynyt Escentualin sivuilla. Beautyexpert on mulle uusi tuttavuus, Narsilta en ole koskaan suoraan tilannut.

 • Niina

  SpaceNK:ssa olen joskus jotakin silmäillyt, mutta vielä en ole tilannut kuten en Sephorastakaan. Mutta CultBeautysta olen kaksi kertaa, Beccaa 🙂 Ja sitten tuo Selfridges – sieltä sain tilattua kevättalvella UD:n Gwen Stefani -poskipunapaletin Sokoksen nettikauppasekoilun jälkeen.

  Mutta hei, nyt mua kiinnostaakin tuo Selfridges+, todellakin otan sen kun seuraavan kerran tilaan jotain. Kävin heti tutkimassa asiaa, mutta miten ihmeessä sä hoksasit tuon palvelun, vai tarjottiinko sitä tilausvaiheessa? Mä en nimittäin löydä sitä mistään valikoista, vain hakukenttään laittamalla löytyy (“selfridges+) ja mä löysin vain 35 puntaa maksavan ja se on “global”. Vaikka niissä ehdoissa ikäänkuin annetaan ymmärtää että UK & Europe olis erikseen, niin sitä 15 punnan hintaa en löydä. Help?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.