makeup

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 5 – Candy Cane -tutoriaali

Tässä sitä taas ollaan – joulukuussa ja kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa. Muistan vielä hyvin edellisetkin luukkuni – varsinkin ikimuistoisen vuoden 2014 (siitä todellakin on jo kolme vuotta!) Nightmare Before Christmas -luukun. Minullahan oli tuolloin Oogie Boogie ja Ilona teki Sandy Clawsin inspiroimana meikin.

Tänä vuonna halusin taas osallistua kalenterin tekoon. Kuten ennenkin, niin tein meikin, MUTTA tällä kertaa mukana on tutoriaali. Tämä on tosi helppo meikki, mutta sitäkin näyttävämpi ja hauska. Tällä saa varmasti huomiota kanssajuhlijoilta.

Kannattaa myös tsekata eilisen tuplaluukku Keyword: Love ja In This Light -blogeista.

Mutta mennään sitten siihen tutoriaaliin. Tänä vuonna ajattelin tehdä candy cane -rajauksen. Tai ehkä täällä Suomessa tämä olisi polkarajaus. Aivan sama – näyttävä, mutta erittäin helppo. Myös alla olevaa luomiväriä voi muuttaa ihan minkä väriseksi haluaa, tai tehdä vain itse rajaus. Päätin kuitenkin tehdä koko silmämeikistä tutoriaalin. Luomiväreihin käytin Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -palettia.

candy cane tutoriaali

  1. Kulmat on piirretty ja luomet pohjustettu sekä puuteroitu.
  2. Levitin isolla häivytyssiveltimellä Buon Frescoa luomivakoon häivyttäen aika ylös (en omista suoranaisesti kunnon luomivakoa, mutta levitin tätä siihen, missä sen kuuluisi olla).
  3. Pienemmällä häivytyssiveltimellä levitin Love Letteria hieman kapeammalle alueelle, keskittyen ulkonurkkaan.
  4. Vieläkin pienemmällä häivytyssiveltimellä keskityin Venetian Redin kanssa ulkonurkkaan, mutta häivytin sitä myös luomivakoon.

candy cane tutoriaali tutorial christmas makeup

  1. Tein leveähkön siipirajauksen valkoisella nestemäisellä rajaustuotteella (Sigma Line Ace sävyssä Endorse)
  2. Hyvänä vinkkinä, jos et omista punaista nestemäistä rajauskynää (kuten minä en), käytä nestemäistä mattahuulipunaa (kuten minä!). Itse käytin Avonin nestemäistä mattahuulipunaa sävyssä Orange You Happy, joka on punainen enemmän kuin oranssi. Käytin levittämiseen pientä rajaussivellintä ja vedin kaksi ohuempaa raitaa, jonka jälkeen yksi paksumpi raita. Voit myös tehdä ihan minkäpaksuisia viivoja haluat.
  3. Laitoin ripsiin ripsiväriä ja tein ruskealla ripsirajaan rajauksen (alapuolelta), jotta valkoinen rajaus vähän häivyttyisi. Kiinnitin paikoilleen tekoripset. Alaluomelle tein varjostuksia samassa järjestyksessä kuin luomivakoon – Buon Frescoa suurimmalle alueelle, Love Letteria noin puoleen luomea ja Venetian Redia aivan ulkonurkkaan. Tämän jälkeen alaripsiin ripsiväriä ja silmämeikki on valmis!

Loppumeikin jokainen voi tehdä sellaiseksi kuin itse haluaa. Itse pitäisi huulet joko samanvärisenä kuin rajauksen punaisetkin kohdat tai sitten nudena, sillä candy cane -henkinen silmämeikki on tässä kyllä todellakin pääosassa. Posket tekisin myös punaisella – tai kylmällä vaaleanpunaisella. Korostuspuuteri olisi omalla ihollani valkoinen (esim. Beccan Pearl).

Kuudes luukku avautuu Ria Gomez ja Wasting Lifestyle -blogeissa.

Oletteko jo kokeilleet karkkitankomeikkiä?

Sigma Line Ace ja Avon -huulipuna saatu PR-näytteinä / Sisältää affiliate-linkkejä

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.