makeup

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 3: eteerinen ja erilainen joulumeikki

Päätin jo Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteria kootessa, että teen joulumeikin. Sen jälkeen sitten päätinkin tehdä sarjan niistä meikeistä, mutta yksi osuu nyt myös joulukalenteriin. Minun luukun piti olla vasta 22. päivä, mutta sattumien kautta se vaihtui ja ihan hyvä niin, minulla oli juuri yksi meikki kuvattuna ja se tulisi ehkä olemaan hieman erilainen kuin muut joulumeikit.

Ei sillä, että tämä mikään supererilainen meikki on, tuskin vain moni olettaa joulumeikin olevan tällainen. Ja kyllähän minulta se puna-kultainenkin meikki löytyy, vihreätä tulossa jne.

Mutta nyt siis todella vaalealla ja vähäisellä silmä- ja kasvomeikillä mennään, mutta meikin juju löytyykin sitten huulilta.

Kuinka monelle tulisi ihan ensimmäisenä mieleen vetäistä MAC Viva Glam Rihanna 2:sta joulun pyhiksi huulille? Minulle ehkä ja muutamalle muulle, mutta tuskin monelle tämä olisi normaali meikkilook. Itse tykkään tuosta huulipunasta kuin hullu puurosta, mutta sen kanssa on välillä vaikea saada mitään silmämeikkiä toimimaan. Päällä on siis myös saman sarjan huulikiilto, puna ei ole noin kiiltävä. Tämän takia laitoin vähän Urban Decayn Distortion -glitterlineria sekä MACin Reflects Pearliä luomille sekä tekoripset, niin mikään ei riitele huulten kanssa. Tekoripsissäni on vielä hieman blingiä. Oikeasti, kertokaa mikä on rhinestonen suomenkielinen nimi muu kuin tekojalokivi? Googlasin varmaan 10 minsaa enkä keksinyt. Mutta siis, sellaiset ripsissä on.

Meikin pohjana on Lumenen kosteuttava ja valoa antava pohjustusvoide. Tämän päällä L’Oreal True Match. Poskilla ei ole yhtään varjostusta, vain Milanin Luminoso-poskipuna. Korostuspuutereita on kaksi – Hourglass Ambient Lighting Powder sävyssä Ethereal Light sekä Makeup Factoryn Skin Luminizer.

No, miltäs näyttää? Kuinka moni voisi harkita tällaista meikkiä jouluksi?

Käykääpäs tsekkaamassa myös MissAria-blogin Tarun postaus tälle päivälle! Ja missä seuraava luukku aukeaa? Riikka Amaliassahan se. Huomenna siis suunta sinne!

Ja muistakaa palata 24. päivä blogiini (sekä tietysti muidenkin blogeihin), sillä jokaisella on omanlaisensa postaus sille päivälle.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.