makeup

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 2: 2 x jouluinen meikki

kosmetiikkabloggaajien_joulukalenteri

Eilen tämän kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin aloittivat Nails1820 ja Charlotta Eve. Kannattaa käydä katsomassa, jos ette vielä ole!

Päätin osallistua kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin taas tänäkin vuonna, ja kuten ennenkin, minulla ei alkuun ollut mitään hajua, mistä tekisin postaukseni. Niinpä sitten Selfridgesille tilausta tehdessä tajusin, että voisin tehdä jouluisen meikin ja arpoa jonkun meikkiin osallistuneen kosmetiikkatuotteen. Niinpä hetken erilaisia tuotteita katseltuani päädyin Zoevan ihanaan Cocoa Blend -palettiin, jota itsekin olen himoinnut jo pidempään. Niinpä nakkasin koriin paletin kaksin kappalein – toinen minulla ja toinen jollekulle teistä.

Ja koska pitäähän nyt jotain jouluistakin olla, niin tein jouluisen meikin tällä paletilla – kultaa ja lämmintä ruskeaa sekä aavistus punaista. Huulet pidin nudena, sillä itse ainakin tungen suuhuni sen verran jouluruokaa, että punaiset huulet tahriintuisivat nopeasti. Huulilla Jouerin Papaye sekä Lychee.

zoeva_cocoa_blend_jouer_lychee_papaye

zoeva_cocoa_blend_jouer_lychee_papaye

zoeva_cocoa_blend_jouer_lychee_papaye

MUTTA, koska yksi meikki ei riitä – ja ne punaiset huulet ovat niin jouluiset – niin tein hillitymmän silmämeikin punaisten huulien kaveriksi. Huulilla Kat von D:n liquid lipstick sävyssä Outlaw. Ja poskilla MACin Sweet Peach -paletti, joka on aivan ihana!

zoeva_cocoa_blend_kat_von_d_outlaw

zoeva_cocoa_blend_kat_von_d_outlaw

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Ja koska joulu on antamisen aikaa, niin yksi Zoevan Cocoa Blend -paletti on siis arvonnassa. Ja arvontaan voi osallistua kuka tahansa ruudun toisella puolella oleva (postitan tuotteen vain Suomeen, alle 18v tarvitsevat vanhempien luvan), joka jättää kommentin alle ja kertoo, että mitä odotatte joulussa/joulun aikana eniten. Jättäkää sähköpostinne sille tarkoitettuun kenttään (vain minä voin nähdä sen), sillä tulen ottamaan voittajaan yhteyttä sähköpostilla. Odotan vastausta 48 tuntia, jonka jälkeen arvon uuden. Ja arvonta loppuu itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 23:59!

zoeva_cocoa_blend

zoeva_cocoa_blend

Huomenna kannattaa käydä kurkkaamassa Smoky Eye Candyn sekä Maria Glow’n blogien luukut!

Onnea kaikille osallistujille ja oikein ihanaa joulukuun alkua!

340 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.