makeup,  skincare

Kosmetiikkaa iHerbistä

Tein maaliskuun puolessa välissä tilauksen iHerbille, sillä tajusin minulta loppuvan piakkoin C-vitamiiniseerumi sekä ruusunmarjaöljy. The Ordinaryn ruusunmarjaöljy oli myyty loppuun, joten päätin katsoa, että mitä muualta löytyisi. Ja iHerbistä löytyi – vähän muutakin.

life flo health pure rosehip seed oil

Ruusunmarjaöljyksi valikoitui Life Flo Healthin Pure Rosehip Seed Oil, joka on sekä kylmäpuristettu että CCOF-sertifioitua. Tämän lisäksi tuotteessa on 1% E-vitamiinia lisäämään tuotteen säilyvyyttä ja E-vitamiini on tunnetusti hyväksi iholle. Tuotteella on järisyttävät 3296 arviota iHerbissä ja tähtiä yhteensä 4,5 eli pidetystä tuotteesta on kyse. Hintaa ostohetkellä tuotteella oli euroissa 4,92.

mad hippie vitamin c serum

C-vitamiiniseerumiksi valitsin Mad Hippien Vitamin C Serumin, jonka löysin jostain Health-lehden listoilta. Tässä on vettä, joten saa nähdä kuinka hyvin tämä säilyy. Tässä on myös aktiivisina ainesosina ferulahappoa sekä hyaluronihappoa. Innolla kokeilen, että olisiko tämä hyvä päiväkäyttöön meikin (ja aurinkosuojan) alle. Tämän tuotteen on arvostellut 1938 ihmistä ja tähtiä 4,5 eli tämäkin on näköjään ollut pidetty. Hinta ostohetkellä 22,29 euroa.

banila co clean it zero

Olen käyttänyt – ja tykännyt – Cliniquen Take The Day Off balmista, mutta halusin testata jotain muuta, kuhan tuo nyt loppuu (noin puoleta jäljellä). Niinpä päädyin tilaamaan erittäin hypetetyn Banila Co.:n Clean it Zeron. Vaikka tuotteen ensimmäinen ainesosa on mineraaliöljy, niin tämä on kuitenkin vain ensimmäinen pesuvaihe, joten tulen tämän poistamaan iholta ihonpuhdistusaineella. Hintaa tällä oli 14,16 euroa.

thayers witch hazel rose petal

Viimeinen ihonhoitotuote on tosi paljon amerikkalaisissa blogeissa ja lehdissä näkynyt Thayersin Witch Hazel Aloe Vera Formula Toner, josta otin Rose Petal -version. Päätin kokeilla tätäkin, vaikka en juurikaan käytä vanulapulla käytettäviä kasvovesiä. Ajattelin myös, että käyttäisin tätä ja tiputtaisin lapulle myös esim. tipan teepuuöljyä. Saa nähdä, voi olla tämä yksinäänkin riittää. 8183 ihmistä, jotka ovat antaneet keskimäärin 4,5 tähteä, tuskin ovat väärässä. Hintaa tällä oli 7,18 euroa eli ei mikään kallis kokeilu.

physicians formula butter bronzer

Viimeinen tuote oli meikkituote. LOPULTAKIN nakkasin ostoskoriin Physician’s Formulan Butter Bronzerin sävyssä Light Bronzer. Tätä on kehuttu niin paljon bloggaajien ja Youtubettajien kesken, että oli ihan pakko. Maksoin tästä 11,76 euroa.

Seuraavana päivänä (to) tilauksesta tuli jo DHL:ltä tietoa, että paketti saapuisi muutaman päivän päästä minulle. Tullauksen hoidin itse (pe) ja maanantaina paketti tuotiin kotiovelle. Vähän kyllä ihmettelin, että pakkauksessa ei ollut MINKÄÄNLAISTA pehmustetta. Kaikki tuotteet olivat pienessä paketissa aika löyhästi vain mukana. Onneksi mikään ei ollut rikki, mutta vähän outoa että ei edes pientä kuplamuovia olisi laatikkoon tungettu.

Miltä iHerb-ostokset kuulostivat? Oliko mukana omia suosikkeja tai ostoslistalla olevia tuotteita?

3 Comments

 • JonnaH.

  Thayers on kyllä laitettava mukaan omaan seuraavaan tilaukseen, mä tilaan iHerbistä pääsääntöisesti vitamiineja, ovat niin paljon halvempia. 🙂 PF:n aurinkopuuteri on ihana!

 • Salka

  Jään odottamaan sun raporttia tuosta puhdistusbalmista! Ostin juuri Cliniquen balmin ja ah, se on vaan niin parasta. Edullinen dupe kyllä kiinnostaisi 🙂

 • Mimosa

  iHerb ei kyllä pahemmin pakkausmateriaalia käytä, itselläni on yleensä ollut muutama palanen sitä ilmalla täytettyä pehmustetta, mutta nekin on joskus tyhjiä. Miulla ei ole koskaan ollut kuplamuovia.

  Kaikki tuotteet täysin uusia miulle, enkä ole kokeillut 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.