Meikit

Koska…

…pakkaus. Tai koska nimi. Jep, minäkin olen syyllistynyt – useaan otteeseen – ostamaan tuotteita nimen tai pakkauksen takia. Ostin käytettynä bloggaajakollegalta nämä Maleficentin tuotteet vain todetakseni, että toinen niistä ei sovi minulle yhtään ja toinen jää todella vähälle käytölle. Alexander McQueenin MAC-kokoelman tuotteiden ostoa en sure, vaikka se kultainen highlighter on ehkä vähän liian kultainen. Mutta Alexander McQueen.

Kuitenkin, nämä Maleficentin tuotteet ovat lojuneet melkein käyttämättöminä laatikoissani useamman kuukauden. Niinpä toisen myin juuri eteenpäin ja päätin lopulla kertoa niistä teillekin – vaikka näitä ei enää saa.

mac_maleficent_natural_sculpt

mac_maleficent_natural_sculpt

mac_maleficent_natural_sculpt

Pakkaukset ovat ihania. Maleficentin siivet <3

mac_maleficent_natural_sculpt

mac_natural_sculpt_maleficent

Mutta kuten swatcheista huomaatte, niin Beauty Powder sävyssä Natural on vähän kuin ihoni, mutta hieman vaaleanpunaisen persikkaisempi. Voisin käyttää tätä puuterina, mutta se on ihan aavistuksen liian ”jotain” minulle. Ei tästä ole korostustuotteeksi tai poskipunaksi. En siis ole keksinyt tälle mitään käyttöä, joten tämä lähti eteenpäin.

Sculpt sen sijaan on taas ihan sopiva varjostustuote minulle – varsinkin kesällä, joten se saa vielä jäädä. Mutta sekään ei ole täydellinen. En vain raaski luopua siitäkin.

Onko teillä tuotteita, jotka vain haluatte omistaa, vaikka ne eivät olisi ehkä ne parhaimmat tuotteet juuri itselle?

3 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.