lifestyle

Koska mä haluun!

Mä en ensin ajatellut laittaa tänne ollenkaan mun omaa lahjalistaa, mutta tässä nyt kuitenkin ollaan. Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän haluan täysin minulle tarkoitettuja tavaroita. Enemmänkin ajattelen, että mitä voisin pyytää, joka tulisi koko perheen käyttöön. Kaikki nämä tuotteet ovat ostettavissa Stockmannista – kuvan esineet ihan verkkokaupastakin.

Meillä on kasa Arabia Nero -lautasia – mustina, of course – joten suoranaista astiastotarvetta ei ole. Minun ja miehen mielestä kuitenkin mustavalkoinen Taika on sen verran kiva, että niinpä pyysimme vanhemmiltani ostamaan Taika-astioita. Oikeastaan vain meidän pikkuperhe, siskoni ja hänen poikaystävänsä sekä vanhempamme vaihdamme lahjoja keskenämme. Isovanhemmilta tulee jotain, jos tulee, mutta heiltä en ole enää pyytänyt mitään.

Taikan lisäksi Villeroy & Bochin New Wave on todella kiinnostava, mutta tästä sarjasta haluan vain tarjoiluastiastoja, sillä jotenkin astiasto ei muuten tunnu siltä, että sille tulisi paljon käyttöä. Ja erikseen juhla-astiastoa en aio kerätä. Siskoni osti meille yhden tarjoiluastian ko. sarjasta, poikaystäväni ei ole vielä sitä nähnyt, minä sen valkkasin.

Finlaysonin Pesue-sarja on aivan ihana! Meillä on jo yksi käsipyyhe, mutta lakanat olisivat mahtavat. Taitaa joutua itse ostamaan, mutta tuleepahan ainakin sitten ostettua. Myös Steltonin Tangle-vati kuparisena on upea. Tämä on myös tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 129 euroa Stockmannilla. Ihana!

Niin ja se yksi täysin itsekeskeinen lahjatoive? Balmuirin Highland-huivi – isoin koko ja tietenkin mustana. Mutta 239 euron hinta kirpaisee ja tämän takia on jäänyt vielä kauppaan. Ehkä joku päivä…

Onko listallani mitään, mikä olisi kiva saada myös omasta lahjapaketista?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.