lifestyle

Koska mä halusin

Aina välillä kun listaa omia joululahjatoiveita, niin osa niistä ei koskaan toteudu ja osan jopa unohtaa. Mutta nyt viime viikonloppuna Stockmannin ale toteutti yli vuoden vanhan haaveen. Tuosta linkatusta postauksesta suurin osa on päätynyt meille – itse ostettuna tai lahjana, näin jälkikäteen katsottuna.

stelton_tangle

Mutta siis tuo haluttu tuote on kuparinen Steltonin Tangle-tarjoiluvati. Alkuperäinen hinta on 145 euroa, mutta alessa tälle jäi hinnaksi vain 55 euroa.

stelton_tangle

Huomasin tuotteen Tapiolan Stockmannin alessa, mutta siellä oli ainoastaan jäljellä luultavasti esittelykäytössä ollut malli, sillä se oli jo aika naarmuuntunut. Niinpä lähdin sunnuntaina Helsinkiin hakemaan täysin käyttämättömän version itselleni.

stelton_tangle

Nyt tarjoiluvati on kynttilöiden alustana olohuoneessa. Ja se on ihana.

Ja koska mä tarvitsin myös uudet kuulokkeet niin kävin hakemassa Clas Ohlsonilta itselleni Happy Plugsin marmoriset ja ruusukultaiset kuulokkeet. Sopivat hyvin yhteen myös tämän kuparisen vadin kanssa yhteen. Nappiostoksia molemmat.

stelton_tangle_happy_plugs_marble_rose_gold

stelton_tangle_happy_plugs_marble_rose_gold

Näitä näyttää löytyvän vielä muutamia osasta Stockmannin myymälistä, jos kiinnostaa.

No Comments

  • Salka

    Kaunis tarjoitin! Ruusukullan kupariset tuotteet on munkin suosikkeja, harmi vaan tän tyylisiin tarjottimiin tulee nopeasti naarmuja-ainakin omassa, H&M:ltä ostettuun tarjoittimeen on tullut jo muutamia naarmuja 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.