makeup

Korostustuotteet vol. III

Jouduin jakaamaan nämä korostustuotevertailut muutamaankin eri postaukseen. Tässä postauksessa keskityn voidemaisiin ja nestemäisiin hohtotuotteisiin.

Aika moni kalpeille tarkoitettu korostuspuuteri on joko valkoinen (näen sinut, Beccan Pearl) tai vaaleanpunaiseen taittava. Näin ollen, vaikken itse vaaleanpunaisista niin tykkääkään, on niitä tämän postauksen takia kertynyt. Itse tykkään eniten vaaleista ja shampanjaan vivahtavista korostustuotteista, sillä ne sopivat pisamieni kanssa parhaiten yhteen.

Nestemäiset/voidemaiset korostustuotteet ovat itselleni ne vähiten käytetyt. En yleensä halua sekoittaa niitä hirveästi meikkivoiteen sekaan, sillä omaan rasvoittuvan ihon ja isot ihohuokoset. Puuteroin myöskin meikkivoiteen, joten nämä menettävät siinä vaiheessa hohtonsa ja joutuisin turvautumaan kuitenkin puuterimaisiin tuotteisiin. Mutta pakko nämäkin oli ottaa mukaan, sillä sain hyviä suosituksia näistä.

oobd_highlighters_korostustuotteet

oobd_highlighters_korostustuotteet

Tunnetuin näistä on luultavasti Benefitin High Beam, joka on kaunis vaaleanpunaiseen taittava hohtava nestemäinen korostustuote. Tämä antaa kauniin hohteen poskipäille ja tämä näkyy jopa puuterinkin läpi – ehkä himmeämpänä. Jos haluat Benefitiä, pitää matkustaa ulkomaille – Puolan tai Ranskan Sephorasta saa myös tilattua.

Minulla on näistä ollut kauiten Illamasquan Cream Blusher (kyllä, poskipuna) sävyssä Lies. Tämä on kuitenkin sen verran hohtava ja vaalea, että menee korostustuotteesta. Tämä on ollut hyvä ja vaikka tämän päälle vetää puuteria, niin hohto ei kokonaan katoa. Illamasquan nettikauppa myy tätä hintaan 28,95 euroa – ja tietysti myynnissä myös ihan oikeita korostussävyjäkin.

Joe Blascon -valoväri sävyssä Special Yellow on enemmänkin tasoittamaan ihon sävyä ja sitä kautta tuo kasvoille valoa. Keltainen sävy on hyvä neutralisoija ja moni käyttää esim. keltaista puuteria (banana powder) silmien alle häivyttäkseen tummat silmänaluset ja tuodakseen alueelle valoa. Tuote on mukavan pehmeää ja levittyy helposti, sekä pigmentti on kohdillaan. Joe Blascoa saa esim. Sokoksesta ja näillä valoväreillä on hintaa 38 euroa.

Makeup Revolutionin Ultra Strobing Balm sävyssä Euphoria on vaaleanpunainen voidemainen korostustuote. Tässä on kiva kylmä hehku. Purkissa tämä näyttää aivan ihanalta – duochromelta. Iholtani tämä häviää aika hyvin ja puuteroinnin takia menettää kauniin hohtonsa osittain. Kuivaihoisille ehkä paljon parempi tuote. Hintaa tällä on kosmetik4lessissä 7,99 euroa.

Make Up Storen Moonlight on näistä koostumukseltaan ehkä oudoin. En ihan odottanut sen olevan tällaista. Voidemaista tämä on, mutta jotenkin outoa – ihan kuin mitään ei tulisi sormeen, mutta kyllä tämä on erittäin hohtava hopeinen sävy. Näitä High Tech Lightereita voi käyttää myös silmiin tai huuliinkin. Itse kokeilin vain poskipäille ja kyllä tämä nätti on, ehkä itselleni parempi talvella, kun alta ei hohda pisamat. En löytänyt tälle hintaa esim. Sokokselta tai Kicksiltä näin tähän hätään, mutta jotain noin 20 euron paikkeilla se on.

e.l.f.in All Over Color Stick sävyssä Spotlight on aika neutraalin sävyinen ja vain hennosti hohtava tuote. Tämä on kätevä pakkauksensa takia. Tämä sopisi hyvin ihmiselle, joka kaipaa vain hentoa hohtoa ja jonka ei tarvitse puuteroida ihoaan – tai ainakaan poskipäitään. Muuten tämän hohto jää puuterin alle. Jenkeissä e.l.f. on todella halpa (noin 1-2 dollaria), mutta Suomessa tästäkin saa pulittaa enemmän. Hintaa en löytänyt Suomesta tälle, mutta veikkaan 5 euroa tai enemmän.

Nyxin Born to Glow nestemäinen hohtovoide sävyssä Sunbeam näytti alkuun, että voisi olla haastaja Benefitin High Beamille, mutta tämä on aavistuksen tummempi ja koostumukseltaan paksumpi. Täytyy myöntää, että tämä on pigmenttisempi kuin Benefit, mutta myöskin hohtopartikkelit ovat näkyvämpiä. Mutta jos ei halua High Beamiin sijoittaa, niin tämä on erittäin hyvä vahitoehto. Tällaisen voi hakea Sokokselta hintaan 10,50 euroa.

oobd_highlighters_korostustuotteet

oobd_highlighters_korostustuotteet

Iskeekö teihin nestemäiset korostustuotteet vai liputatteko puuteristen puolesta? Jos käytätte nestemäisiä tai voidemaisia, niin mikä on paras tekniikka?

Osa tuotteista saatu PR-näytteinä

6 Comments

 • JonnaH.

  Mä tuputan sormella Benefiin lopuksi koko meikin päälle. Toimii musta siten parhaiten, ja taputtelemalla muu meikki säästyy. On yksi omia lemppareita. <3

 • Tingeling

  Puuteriset ovat mun suosikkejani. Ja erityisesti Carli Bybel paletin highlighterit, laitan viuhkasiveltimellä. Saan sillä parhaimman lopputuloksen.
  Omistan myöskin Joe Blascon yellow highlightin sekä Makeup Storen High Tech Lighterin sävyssä stardust…mutta en osaa käyttää niitä (tähän nolostunut hymiö)
  Tuota NYXin nestemäistä olen pyöritellyt kädessä monta kertaa, mutta vielä se on jäänyt kauppaan.
  Kiitoksia tästä postaus sarjasta!!

 • sari

  Käytän sekä puuterisia että voidemaisia ihan fiiliksen mukaan. Valitettavasti en pidä kirjaa siitä, milloin se onnistuu parhaiten, että muistaisin seuraavalla kerralla, mikä toimi hyvin. Välillä on ihan täydellinen hohto, välillä jää sameaksi ja tylsäksi, mutta pitäisi kirjata muistiin, mitä milloinkin tekee, että näkisi voittavan yhdistelmän. Ehkä myös pohjatöillä on merkitystä, kuten käytetyllä päivävoiteella. Siitäkään en ole pitänyt kirjaa…. Tykkäsin tästä hohtotuotevertailusta. Tuli listalle sellaisia, joita ei itsellä löydy tällä hetkellä. Tosin… tarvitsenko lisää hohtotuotteita? Kas siinä pulma.

  • Henna / One of Beauty's Daughters

   Kostealla pohjalla nämä kaikki näkyvät paremmin – eli jos ei ole kunnolla puuteroinut tai käyttää ensin meikinkiinnityssuihketta. Mutta osa tuotteista on voimakkaampia ihan yksinäänkin kuivana. Mä en ainakaan tarvitse näin paljoa näitä, joten osa lähtee myyntiin tai annan pois 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.