makeup

Korostustuotteet vol. II

Jouduin jakaamaan nämä korostustuotevertailut muutamaankin eri postaukseen. Tämä postaus on jatkoa ensimmäiselle ja tässä keskityn lähinnä kalliimpiin korostustuotteisiin. Vaikeaa oli välillä vetää rajaa näiden välille. Nestemäisille ja voiteille on oma postaus tulossa.

Aika moni kalpeille tarkoitettu korostuspuuteri on joko valkoinen (näen sinut, Beccan Pearl) tai vaaleanpunaiseen taittava. Näin ollen, vaikken itse vaaleanpunaisista niin tykkääkään, on niitä tämän postauksen takia kertynyt. Itse tykkään eniten vaaleista ja shampanjaan vivahtavista korostustuotteista, sillä ne sopivat pisamieni kanssa parhaiten yhteen.

oobd_korostuspuuterit_highlighters_high_end

Aloitetaan ehkä suurimmasta tuotteesta eli Anastasia Beverly Hillsin Glow Kit sävyssä Gleam, joka on yleisvaikutelmaltaan kylmempi kuin sisarensa That Glow. Itse olen käyttänyt tästä säännöllisesti vain yhtä väriä – Crushed Pearl, joka on koko paletin vaalein korostustuote. Starburst on kanssa kaunis, mutta välillä tuntuu liian vaaleanpunaiselta. Nämä olivat yllättävän luonnolliset kasvoilla, kyllä näilläkin överit saa, mutta ei ihan ilman yritystä. Hohto on todella hienojakoista ja näyttää kasvoilla kauniilta. Itse en kuitenkaan tule tätä pitämään kokoelmissani, sillä yhden-kahden sävyn takia en halua koko palettia säilöä. Kuten huomaatte, niin Hard Candyssa oli haalein hohto, toimisi ehkä enemmänkin bronzerina. Mimosa taas on liian hehkuva aurinkopuuteriksi ja liian tumma minulle korostukseen, sekä liian ruskea poskipunaksi. En muista saako tätä Suomesta – ja jos niin missä näitä on, vaikka muuten Anastasiaa saa esim. Kickseistä. Jos ei löydy, niin Cult Beautysta voi tilata hintaan £39.

Minä tein ihan oman swatch-kuvan tälle paletille.

oobd_korostuspuuterit_highlighters_anastasia_glow_kit_gleam_swatches

Beccan Moonstone on haalean kultainen ja erittäin hohtava korostuspuuteri. Beccan korostustuotteet ovat todella hienojakoisia ja vaikka Moonstone on aivan ihana kesälle, niin talvi-ihoni kaipaisi kyllä Pearliä. Voi olla, että sellainen jossain vaiheessa lähtee mukaani. Beccaa saa esim. Cultbeauty.co.uk:sta hintaan £32.

Uusin ostokseni näistä on Urban Decayn Afterglow Highlighter sävyssä Aura, joka on kaunis jäisen vaaleanpunainen korostuspuuteri. Tätä tuotetta on helppo käyttää ja tätä saa kerrostettua todella näyttäväksikin hehkuksi. Itse tuote on todella samettista ja helposti levittyvää. Itse tykkään tästä todella paljon, jää kokoelmaani! Nyt tekisi mieli käydä vielä Sin nappaamassa. Tällaisen voi käydä hakemassa Sokokselta hintaan 29,90 euroa.

Todella hypetetty MACin Mineralize Skinfinish sävyssä Lightscapade oli pienoinen pettymys. Hohto ei ole mitenkään huomattava ja sävy aika tylsä – beige, jossa vähän eriväristä hohdetta. Tämä on hyvä työpäivän korostuspuuteri, mutta en tule ostamaan tätä uudestaan, jos nyt joskus saan edes käytettyä loppuun. Tai sitten myyn tämän. Tuotetta saa Stockmannilta hintaan 32 euroa.

Pisimpään näistä käytössäni on ollut Makeup Factoryn Skin Luminizer, joka näyttää erehdyttävästi MACin Lightscapadea. Sävy on hieman tummempi ja ehkä vielä beigempi kuin MACissä. Tässä myös tuntuu olevan enemmän hohtoa. En nyt löytänyt Makeup Factoryn sivuilta tätä, mutta muistaakseni hinta oli melkein sama kuin MACin. Itse tykkään tästä enemmän.

Otin vielä omat swatchit MACistä ja Makeup Factorysta vierekkäin – ylempi Makeup Factory, alempi MAC. Kuvassa näyttää aika samalta, vai mitäs?

oobd_mac_lighstcapade_makeup_factory_comparison_swatch

Hourglassin Ambient Lighting Powder ei ole suorastaan korostuspuuteri siinä missä nämä, mutta itse en voi rasvaisen ihon takia näitä käyttää koko kasvoille. Käytän näitä kyllä silmien alle (V-alueella) sekä leukaan, nenään, otsaan ja poskipäille. Jos haluan lisää hohdetta, niin lisään jotain enemmän hohtavaa. Ethereal Light on näistä Ambient-puutereista vaalein ja antaa kauniin hehkun kasvoille, ilman hohtoa. Todella kaunis, jos haluaa saada kasvot hehkumaan. Hourglassia saa SpaceNK:stä hintaan £38.

Ja sitten lopuksi se näistä kaikista ehkä hohtavin – ja tummin – eli The Balmin Mary-Lou Manizer. Ihana on! Jopa minä voin käyttää tätä, vaikka onkin oikein kunnon keltakultainen. Tällä saa nopeasti hohtoa poskipäille ja tämä toimii hyvin myös luomivärinä. Suosittelen! Tämä on myös aika halpa verrattuna näihin muihin – eleven.fi:stä hintaan 20,70 euroa.

oobd_korostuspuuterit_highlighters_

oobd_korostuspuuterit_highlighters_

Oliko mukana joku teidän suosikki? Tai menikö joku heti ostoslistalle?

Osa tuotteista saatu PR-näytteinä / Postaus sisältää mainoslinkkejä

11 Comments

 • JonnaH.

  Mulla on näistä vain The Balm ja rakastan sitä! Pakko sen on toimia, koska aika usein kun laitan sillä higlihterit, multa kysytään, millä olen ne tehnyt. Toi pehmeä lämmin sävy näyttää oman ihon kanssa tosi nätiltä. 🙂

 • Tintti

  Miksei tuotteista ole kuvia niin, että näkyisi itse korostuspuuteri eikä vain kansi? :/ Nekin olisivat olleet kivoja tähän postaukseen, vaikka eivät niin informatiivisia olekaan kuin swatchit 🙂

 • Johis

  Multa löytyy näistä vain Moonstone ja se on mun nykyinen suosikki. Oon jopa harkinnut luopumista Too Facedin Candlelight Glow Duosta, koska ei mun kulutuksella saa varmaan yhtäkään korostustuotetta ikinä loppumaan :D.

  Nuo Hourglassin puuterit on kiinnostanut kauan ja tämä ei kyllä yhtään helpota päätöstä olla ostamatta sellaista :P.

 • Look by Mari

  Moikka! Tämä oli kyllä vaarallinen postaus tällaiselle korostustuotteiden rakastajalle kuin minä 😀 Itseltäni löytyy näistä the balm ja urban decayn aura. Ihme kyllä olen myöskin rakastunut täysin Mary-Louhin, vaikka ihoni on todella vaalea. Jotenkin se vaan silti sopii ja näyttää kauniilta. Aura on myös kaunis, vaikka en vaaleanpunaisten highlightereiden ystävä olekaan. Vielä täytyisi saada käsiin tästä se kultainen sävy, niin ihanaa tuo rakenne on! Omalla ostoslistalla ovat myös pearl ja moonstone. Ihana lukea jonkun muunkin korostustuote fanaatikon kirjoituksia :p

 • Mariel

  Jos olet myymässä tuon anastasian paletin, täältä löytyy innokas ostaja! Olen kahlannut netin läpi ja ainoa, missä myydään kyseistä palettia on ebay, josta en feikkinä takia uskalla tilata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.