makeup

Korostustuotteet vol. I

Jouduin jakaamaan nämä korostustuotevertailut muutamaankin eri postaukseen. Tämä postaus on sarjan ensimmäinen ja tässä keskityn lähinnä halvempiin korostustuotteisiin, vaikka näiden raja ei nyt ole niin justiinsa. Nestemäisille ja voiteille on oma postaus tulossa.

Aika moni kalpeille tarkoitettu korostuspuuteri on joko valkoinen (näen sinut, Beccan Pearl) tai vaaleanpunaiseen taittava. Näin ollen, vaikken itse vaaleanpunaisista niin tykkääkään, on niitä tämän postauksen takia kertynyt. Itse tykkään eniten vaaleista ja shampanjaan vivahtavista korostustuotteista, sillä ne sopivat pisamieni kanssa parhaiten yhteen.

oobd_korostuspuuterit_highlighters_halvemmat

Viva La Divan Duo Powder sävyssä Pink Silver oli oikein mukava yllätys. Vaikka kylmä vaaleanpunainen puoli kävisi minulle melkein poskipunana, oli vaaleampi puoli kivasti hohtava hieman kultaan kallellaan oleva hohtopuuteri. Tästä tuli mieleen Too Facedin Candlelight Glow (tms.), mutta koska en tajunnut sellaista itselleni Englannista ostaa, niin en pääse vertaamaan kuinka lähellä tämä on sitä. Hintaa tällä on eleven.fi:ssä 10,80 euroa.

Nyx Illuminator sävyssä Ritualistic oli itselleni parempi, kuin toinen sillä hetkellä myynnissä ollut vaihtoehto Enigmatic. Ritualisticissa on kultainen hohde, mutta lähinnä se on shampanjaa. Tätä ei myöskään ole korostustuotteena Nyxin Highlight and Contour Pro -paletissa. Eleven.fi:ssä hinta näillä 11,80 euroa (vain Enigmatic saatavilla kirjoitushetkellä).

Makiashin ihana korostuspuuteri tipahti minulta lattialle ja hajosi pirstaleiksi. Pari isompaa pirstaletta jäi, joten saan tätä vielä käytettyä. Tässä on tosi pehmeä koostumus ja hohde on hienovaraista, mutta silti tarpeeksi näyttävää. Tämä toimi erittäin hyvin myös märkänä iholla – täysin wetlook – eikä sisällä yhtään isoja hohdepartikkeleita. Sävy on aika neutraali, vaikka se valosta riippuen vaihtaa hieman lämpimyyttä tai kylmyyttä. Tykkään ja käytän omat pirstaleeni silti! Makiashia saa ostettua Ellokselta – tämä korostuspuuteri löytyy sieltä hintaan 19,90 euroa.

Rimmel Kate -triojen korostustuotteet ovat ihan kivoja, mutta vaaleamman paletin korostustuote on tummempi kuin kakkosen. Hieman outoa. Itse tykkään siis 002-paletin korostustuotteesta enemmän. Molemmissa sävy on lämpimämmällä puolella – jossain shampanjan ja kultaisen rajamailla.

Kardashian Beautylta ostin kaksi erilaista korostustuotetta, josta pienemmässä purkissa oleva Intimate Spotlight on koostumukseltaan todella outo. Vähän kuin sienimäinen, antaa periksi kun siihen koskee ja sävy Incandescence on lähinnä kultaista hohdetta. En tykännyt. MUTTA suuremman paletin Aurora on todella kaunis korostuspuuteri ja järkyttävän kokoinen. Tämä jää kyllä käyttöön! Olen näistä kuvassa olevista tarttunut tähän eniten. Cittareista saa. Intimate Spotlightin hinta on 16,95 euroa ja Incandescent Lightboxin 25,50 euroa.

Tässä näiden swatchit – nimien kanssa ja ilman.

oobd_korostuspuuterit_highlighters_drugstore_halvemmat

oobd_korostuspuuterit_highlighters_drugstore_halvemmat

Sitten seuraava satsi, sillä näitä halveampia kertyi enemmän kuin kalliimpia.

oobd_korostuspuuterit_highlighters_halvemmat

IsaDoran Face Sculptor sävyssä 01 Warm Peach sisältää kauniisti hohtavan hieman huurteisen shampanjakorostuspuuterin. Näitä Face Sculptoreita löytyy myös muissa sävyissä, joissa jokaisessa on erivärinen korostustuote, joten jos ei tämä nappaa, niin kannattaa katsastaa myös muut. Tuotteen saa eleven.fi:stä hintaan 17,80 euroa.

Yksi lemppareihini – vaikka onkin vaaleanpunainen – lukeutuu Catricen Highlighting Powder sävyssä 010 Stardust. Ja siis tuo pintakuviointi on aivan upea! Hintaa ei myöskään voi helposti voittaa, sillä 3,95 euroa Kosmetik4lessillä on parempi kuin hyvä.

Freedom Makeupin Ambient-korostuspuuteri on tarkoitettu enemmänkin kasvojen kirkastamiseen yleisesti, mutta itse tykkäsin siitä, että tässä oli aika neutraali haalean vaaleanpunainen hohto. Sitä löytyi, muttei hyökännyt päälle. Tämä myös Kosmetik4lessiltä hintaan 3,95 euroa ja näitä löytyy muissakin sävyissä.

Laveralla on korostuspuutereita – muttei Suomessa. Mikä on oikeasti harmi, kävin läpi Laveran valikoiman ja nämä kaksi luomiväriä voivat toimia hyvin myös korostustuotteina – varsinkin vähänkin tummemmalla kuin minä. Laveran kultainen Illuminating Eyeshadow antaa aika kevyen kultaisen hohdon, joten naama ei näytä siltä, että olisit levittänyt poskille kultaista luomiväriä. Beautiful Mineral Eyeshadowin vaaleanpunainen hohde on taas paljon voimakkaampi ja kylmään taittava. Tällä saisi kunnon korostukset poskipäille. Luomivärien hinta 15,50-17,80 euroa, saa esim. Ruohonjuuresta.

Ja sitten se oma lempparini näistä eli Makeup Revolutionin Vivid Baked Highlighter sävyssä Golden Lights. Tämä on tarkoitettu tummemmille ihonsävyille mutta KAMOON, jos mä voin käyttää tätä niin kuka tahansa voi. Tämä on kultainen, ja tuntuu vaihtavan väriä eri valoissa. Tämä on siis TODELLA hohtava (katso swatch alta) eli ei todellakaan luonnollista lookia haluaville. Käytin tätä kosteana Queenin keikan meikissä ja silloin kultaisuus tulee enemmän esiin. Puhutaanko vielä hinnasta? 3,79 euroa Kosmetik4lessiltä. Jep. Mä taidan mennä ostamaan ne pari muutakin sävyä. Jos mä haluan, että kokeilette jotain näistä, niin sanon, että tämä. Hands down!

Sitten sellainen, mitä ette enää saa eli Mschicin Skunkmiracle. Mulla on tästä muistaakseni vielä varakappale, jonka sain joskus Jangsaralta (kuka tietää, tietää). Tämä on valkoinen. Eli mun A4-iholle juuri sopiva. Hohtavuus on aika hentoa, mutta riittävää normaaliin päivämeikkiin. Tämä on mun talvinaaman go-to-hohtopuuteri.

Physician’s Formulan Mineral Glow Pearls sävyssä Translucent Pearl on tarkoitettu koko naamalle. Juu ei. Tässä on päällä muuten hohtospreijaus eli karkeampia glitterpartikkeleita löytyy pinnalta. Kenen kanssa tästä juteltiin? Eli siis tämä kuluu pois, mutta en siis suosittele, että kukaan vetää uudesta suoraan koko kasvoille – on kimaltava lopputulos. Muuten tässä on kiva aika neutraali hohto. Pakkaus on vähän liian iso, sillä tuossa alla on vielä erikseen sivellin – jota en ole käyttänyt kertaakaan. Omani tilasin iHerbistä hintaan $13.39.

Viimeisenä Sleekin Contour Kit sävyssä Light, jossa on erittäin persikkainen hohtopuuteri. Tämä on talvella minulle vähän liian tumma, mutta kesällä menee, varsinkin persikkaisen poskipunan kanssa.

Näiden swatchit näkyvät alla.

oobd_korostuspuuterit_highlighters_drugstore_halvemmat

oobd_korostuspuuterit_highlighters_drugstore_halvemmat

Muistakaa, että huomenna tulee ulos kalliimpien korostustuotteiden postaus ja tämän jälkeen vielä nestemäiset/voidemaiset. Eli samantyylisiä voi olla montakin, en ole vielä näistä yrittänyt etsiä dupeja. En myöskään tule näitä kaikkia tarvitsemaan, joten osan tulen myymään/antamaan eteenpäin.

Oliko joukossa teidän suosikkeja? Onko joku, jonka swatchin haluatte nähdä jonkun toisen korostustuotteen vieressä?

Osa tuotteista saatu PR-näytteinä / Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.