shopping,  skincare

Korealaista ihonhoitoa eBaysta

Vuoden 2017 viimeinen nettitilaus meni eBayn suuntaan. Sain paketin tosi nopeasti ottaen huomioon, että tilauksen tein vähän ennen joulua ja sain heti tammikuun ekalla viikolla. Tilaus lähti yhdestä tuotteesta, mutta tulihan mukaan muutama muukin tuote testattavaksi.

Koko tilaus lähti todellakin liikkeelle yhdestä tuotteesta – nimittäin A’Pieun aknetarroista. Virve kirjoitti mikroneuloilla varustetuista finnitarroista, ja kun ennen joulua puhkesi stressin takia monta finniä, päätin lopultakin tilata näitä itsekin testiin. Onneksi oma katastrofi meni ohi ennen kuin nämä tulivat, mutta ainakin olen varautunut seuraavaan kertaan. Samoja finnitarroja ei ollut saatavilla kuin mihin Virve oli tutustunut, mutta A’Pieun löytyi helposti tutulta eBay-myyjältä (Jolse).

a'pieu madecassoside needle spot patch

A’Pieu Madecassoside Needle Spot Patchit sisältävät madecassosidea, joka on vahva antioksidantti. Tämän lisäksi tarroissa on hyaluronihappoa, salisyylihappoa ja muutamaa vihreistä kasveista saatavaa ainesosaa. Kirjoittelen kyllä heti näistä lisää, kun olen saanut testattua. Toivottavasti ei nyt ihan vähään aikaan, sillä tällä hetkellä leuan alue alkaa lopultakin vähän rauhoittua.

laneige lip sleeping mask

Tämän lisäksi tiputin nopeasti virtuaaliseen ostoskoriin myös Laneigen Lip Sleeping Mask [Berry]. Minulla on ollut tästä joku toinen koreakopio, joten halusin testata alkuperäistä. Tällä hetkellä on käytössä erittäin kallis By Terryn huulirasva yötä vasten, joten jos tämä päihittää sen, niin hyvä vain, ei tarvitse ostaa 50 euron huulirasvaa uudestaan.

petitfee black pearl gold hydrogel eye patch

Olin myös aika varma, että varastoistani löytyisi silmänaluslappuja, mutta ei. Niinpä päätin ostaa pakkauksen niitäkin – Petitféen Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patchit. Näin talvisin huomaan omalla silmänalusihollani ihan vain pintakuivuudesta johtuvia juonteita, joten nämä pääsevät testiin hyvin pian. Purkki säilyy avattuna 2kk, joten 30 käyttökertaa tarkoittaisi joka toinen päivä näitä iholle. Saa nähdä saanko kaikki käytettyä, mutta iltaisin nämä tuntuisivat tosi hyvältä. Tai viikonloppuna ennen meikkiä.

Viimeisenä itselleni ostin Skinfoodin Black Sugar Perfect Cleansing Oil. Edelleen etsin täydellistä puhdistusöljyä, sillä Missha on kai lopettanut Flower Bouquet -sarjan tekemisen, ne olivat parhaimmat tähän mennessä testaamani. Tarpeeksi ohut öljyinen koostumus poisti kaiken nopeasti, muut ovat olleet liian paksuja koostumukseltaan.

jolse samples

Näiden lisäksi ostin tyttärelleni kissapannan (sellaisen kankaisen), jota voi käyttää kun pesee kasvoja. Jos vaikka hän jaksaisi alkaa pitää parempaa huolta ihostaan. Sopii toivoa. Ja kuten aina, näiden tilausten mukana tulee tosi monta testeriä. Tuo banaanikäsirasva on kyllä hyvä varsinkin yötä vasten!

Kaikki nämä olivat laskettuna myös kosmetiikkavarastoihini.

Mikä on teidän K-Beauty -suosikkituote?

3 Comments

  • tainav

    Mitä nää tuotteet tuli maksamaan?Eikö Jolse ole kuitenkin nettikauppa.Siis vaikka myisikin e-bayssäkin? Mietin vaan noita näytteitä,kun haluisin itekin tilata jostain mistä saa näytteitä,mutta en haluais joutuu tilaamaan yli 22 eurolla kuitenkaan.

    • Henna V

      Hei! Nämä tulivat maksamaan yhteensä USD 47.42 (ei postituskuluja). Itse en ole koskaan tilannut Jolsen omasta kaupasta, mutta sielläkään ei ole postikuluja. Jotenkin olen niin tottunut eBayhin ja sieltä voin välillä ostaa muiltakin myyjiltä – nyt Postissa odottavat paketit kolmelta eri myyjältä, joilta osin siis samassa tilauksessa. En muista koska viimeksi mun eBayn paketti olisi jäänyt tulliin, USAsta tulevat jäävät varmemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.