Uncategorized

Kootut selitykset vol. 666

Ootte varmaan huomanneet ettei blogi ole päivittynyt kuukausiin. Olisi hienoa antaa joku järkevä selitys, mutta ei mulla sellaista ole.

Tämä vuosi on varmaan kaikilla ollut enemmän tai vähemmän vaikea, mulla tämä on tarkoittanut täysin etätöihin siirtymistä, työt ovat siis muuten jatkuneet. Työmatkoihin ei mene aikaa, kun nyt vaan raahaan itseni alakertaan ja avaan koneen puoliunessa. Eli mihin se 3h/päivä on sitten mennyt? Jaa-a, ei hajua. Musta tuntuu, ettei päivässä ole sen enempää aikaa kuin ennenkään. Olen koko ajan väsynyt ja päikkäreistä on tullut päivittäinen tapa.

Tämän lisäksi olen täysin kesän jälkeen jättänyt koulutehtävien tekemisen, koska ei vaan jaksa vaihtaa toiselle konelle istumaan – nytkin kirjoitan tätä postausta kännyllä.

Jottei nyt ihan liian helpoksi mene, niin minua IG:ssä seuraavat ovat varmaan tietoisia, että aloitin psykoterapian aiemmin syksyllä. Ja loppukesästä miehen kanssa päätettiin että alkukevään koronakilot saavat lähteä – sekä muutenkin molemmilla on varaa laihtua. Näin 15 kiloa kevyempänä voin sanoa, että kannatti. En ole lähellekään ihannepainossa pitkään aikaan, joten tämä elämäntaparemontti jatkuu – fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin kannalta.

Lisäksi minulla on luultavasti ADHD-diagnoosi tulossa, tutkimukset vielä kesken, mutta psykiatri oli aika varma. Ehkä tuokin osittain selventää, että miksi ideoita olisi blogiakin varten, mutta niiden saaminen julkaisukuntoon ei vain toimi. Olen ottanut kuvia blogiin ja aloittanut postauksia, mutta kuvat ovat kamerassa ja postausten alut jo vanhentunutta tietoa.

Osallistun tänä vuonna kauneusbloggaajien joulukalenteriin, oma postaukseni tulee ulos vasta aatonaattona. Suosittelen kuitenkin aloittamaan Charlotta Even blogista kalenteriluukkujen avauksen.

En lupaa, että blogi päivittyy x kertaa viikossa tai edes kuukaudessa, mutta ehkä tämä tästä helpottaa.

Miten teidän vuosi on mennyt?

4 Comments

 • Charming Nails

  Tsemppii sulle Henna <3 15 kg on mahtava saavutus! Tuota ADHD:tä läheltä seuraavana voin nyökytellä että tutulta kuulostaa. Jos haluat joskus jutella tai kaipaat näkökulmaa asiaan niin nakkaa yyveellä 🙂

 • Nena Sofia

  Oi voi, kuulostaa liian tutulta! Omakin blogi oli järkyttävän pitkällä tauolla, vaikka jatkuvasti ikävöin sen pariin. Nyt olen onneksi saanut kalenteria raivattua, ja blogikin on alkanut päivittyä ainakin suunnilleen säännöllisesti pari kertaa viikossa. Itseä ainakin helpottaa, kun suunnittelee juttuja listalle etukäteen (Trello on kätevä!) niin niihin on helpompi tarttuakin ajoissa. Toki sinulla on nyt niin paljon kaikkea meneillään, ettei tarkkoja suunnitelmia varmaan edes kannata tehdä ettei siitä tule turhaa stressiä.

  Tsemppiä kovasti tulevaan, ja onnittelut mahtavasta saavutuksesta elämäntaparempan kanssa! <3

  • Henna V

   Kiitos <3 Tällä hetkellä en viitsi ottaa blogista paineita, joten päivittelen kun tuntuu siltä. Alkuvuodesta pitää ottaa itseään niskasta kiinni vähän muutenkin, että saan esim. koulun käytyä loppuun 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.