skincare

Kolme kertaa huulirasva

Tänään tällainen yhteispostaus muutamasta eri huulirasvasta, sillä jokaisesta ei ole niin paljoa sanottavaa, että saisin kaikille oman postauksensa.

Aloitetaan EOSin sitruunaisesta huulirasvasta. Tämä tuli miittikassin mukana ja se pääsi heti testiin. Täytyy myöntää, että tämä ei ole mitenkään hyvä huulirasva minulle. Ei oikeastaan kosteuta. Käytän tätä lähinnä ennen meikkaamista, jolloin tämän päälle on helppo vetäistä huulipunaa.

Tämä on nihkeän tuntuista, ei tunnu kosteuttavan ja maku on jotenkin keinotekoinen. Onko tämä vain ongelma sitruunassa vai onko tämä taas sellainen tuote, että en vain ymmärrä mikä tässä on hyvää. Näin kävi myöskin Hurraw’n kanssa.

oobd_eos_lemon_balm_2

Toisena sitten niiden Baby Lipsien kosteuttavampi versio eli Dr Rescue -sarjasta mintuntuoksuinen huulirasva. Nämä ovat selvästi kosteuttavimpia kuin ne normaalit Baby Lipsit. Tämä myös hieman kirvelee/kihelmöi huulilla laiton jälkeen. Tulee mieleen joku Blistexin tuote tästä.

oobd_maybelline_baby_lips_dr_rescue_3

Kosteustehot ok, ei kuitenkaan riittänyt talvella yksistään. Jouduin lisäilemään tätä aika usein päivän mittaan.

Sitten se yllättäjä näistä kolmesta eli Nivean Lip Butter Blueberry Blush -sävyisenä. Näitä on eksynyt kotiin myös vanilja ja macadami -tuoksuinen. Tässä on kosteustehot kohdallaan. Jättää huulille haluamani vaselisen tunteen eikä tätä tarvitse lisätä koko aikaa.

Tykkään myös siitä, että tämä mustikkainen versio jättää huulille todella hennon lilahtavan vivahteen, eli tekee muuten aika pinkeistä huulistani hieman kylmemmän sävyiset. Tosi jännä efekti, mikä ei kuitenkaan ihan kauhean kauan kestä, mutta se on niitä pikku juttuja joiden takia tuotteita ostan.

oobd_nivea_lip_butter_blueberry_blush_2

Ehdottomasti ostan tämän uudestaan!

Oliko joukossa oma suosikki/inhokki?

Out of these products I really liked the Nivea Lip Butter. It leaves my lips feeling smooth and that vaselline-like effect that I really enjoy on my lips. EOS was a miss for me, it is really waxy and doesn’t seem to do anything to my lips. Baby Lips Dr. Rescue was ok, nothing exciting but definitely better than normal Baby Lips when it comes to moisturizing. What is your favourite lip balm?

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.