shopping,  skincare

Kolme aurinkorasvaa ja hypetetyt vanulaput

eBayhin kävi tieni tässä parisen viikkoa sitten. Kuten kerroinkin aurinkovoidepostauksessa, niin tulin ostaneeksi Octinoxatea sisältäviä aurinkovoiteita, vaikka juuri sitä ainesosaa haluaisin vältellä. No, en kuitenkaan aio näitä heittää roskiin, sillä käytän sen verran paljon aurinkovoiteita, että nämä tulee kyllä käytettyä kevään/kesän aikana.

Ensimmäisenä hankin Stephanie Nicolen suosituksesta Etude Housen Sunprise Mild Airy Finish -aurinkovoiteen. Tämän lisäksi katselin vähän netin suosituksia ja nakkasin ostoskoriin vielä kaksi aurinkovoidetta lisää – A’Pieun Pure Block Natural Sunscreen ja Misshan Safe Block Waterproof Sun Milk. Näitä kahta suositeltiin rasvoittuvalle iholle, ja halusin varmuuden vuoksi ainakin yhden olevan vettä hylkivä. Länsimaissahan aurinkovoiteita ei saa mainostaa sanalla Waterproof vaan water-resistant, mutta näköjään Koreassa asia on eri.

missha apieu klairs

Viimeisenä päätin tilata jo nyt loppuneiden Shiseidon lappujen tilalle nämä Virven hehkuttamat Klairsin Toner Matet. En ole vielä näitä päässyt testaamaan, mutta raportoin kyllä, jos näissä on jotain erikoista – tai sitten viimeistään loppuneissa tuotteissa.

Tänään on onneksi perjantai, jotenkin tämä työviikko on ollut aika raskas. Maanantaina kärsitty migreeni jäi jotenkin päälle ja päätä särki monta päivää putkeen. Samoin kolme irtisanottua työkaveria lähti tällä viikolla, joten olo on ollut vähän haikea koko tiimissä. Valitettavasti työt eivät ole vähentyneet, paitsi oikeastaan minulla, sillä minun ainoa työ tällä hetkellä on jakaa ja opettaa omat työni mahdollisimman monelle, sillä tulen huhtikuun alussa siirtymään itse täysin erilaisiin tehtäviin (saman yrityksen sisällä). Muutoksia siis luvassa, saa nähdä kuinka väsynyt olen ensimmäiset työviikot uudessa paikassa, ainakin päivän kestävä työmatka Kööpenhaminaan on jo tiedossa huhtikuussa. Oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Onko teillä kokemusta mistään näistä tuotteista?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.