Uncategorized

Kiss My Face!

Tämä tuote löytyi jo viime kuun suosikeista, mutta ajattelin kuitenkin kertoa tarkemmin tästä ihanan lakritsin/aniksen tuoksuisesta kasvoille tarkoitetusta aurinkovoiteesta.

Itse olen jo jättänyt etsinnästä ulos aurinkovoiteet, jotka mattaisivat ihoa. Näitä kyllä löytyy, mutta itselleni tärkein on se, että tuote ei tuki ihoa, se sopii meikin alle sekä kestää hikoilua/vettä. Mutta aina saa ehdottaa SK30-50 tuotteita, jotka myös jättäisivät ihon mataksi. Mulle on aivan sama kuinka valkoiseksi iho jää tuotteen jälkeen, sillä yleensä käytän naamalle meikkiä tämän jälkeen ja jos en – niin mähän olen valkoinen.

Tuotteen on tarkoitus antaa laaja suoja aurinkoa vastaan ja siinä on aktiivisena ainesosana sekä avobenzone että sinkkioksidi. Omassani on suojakerroin 50, mutta tämän brändin tuotteita saa myös muissakin suojakerroinluokissa.

Tämä on ihan normaalin aurinkovoiteen näköistä ja tuntuista – vaikka ei ehkä ihan yhtä tahmeaa kuin vartalolle tarkoitetut. Jättää ihon hieman rasvaisen näköiseksi, mutta ei esim. sulata päälle laitettua meikkiä – itse kyllä käytän välissä vielä pohjustajaa varmuuden vuoksi.

Itse olen ollut tähän tyytyväinen eikä ihoni ole ottanut itseensä tästä. Tuoksu voi tökkiä, jos ei lakritsista pidä. Itse en huomaa tuoksua enää meikin levittämisen jälkeen.

Oman Kiss My Facen ostin Amazonista ja hintaa tuotteella oli noin 15 punnan luokkaa.

Onko teillä antaa vihjeitä hyvistä kasvoille tarkoitetuista aurinkovoiteista?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.