Uncategorized

(Kirjaimellisesti) sinivalkoiset ihonhoitosuosikit

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Tänään esittelen teille omat ihonhoitosuosikkini, joiden PAKKAUKSET ovat sinivalkoisia. Eli siis mikään näistä ei ole sinivalkoinen kansallisessa mielessä. Ja ainoa sinivalkoinen suomalainen pakkaus mikä minulla on, on Pirkan puhdistusliinat, mutta niitä en käytä kasvoille, vaan meikkauspöydällä swatchien pyyhkimiseen.

Mutta siis, tässä kaunis rivi sinivalkoisia tuotteita. Moni on varmaan teille jo tuttuja, mutta osaa en ole esitellyt vielä blogissa ollenkaan.

sinivalkoiset_ihonhoidon_suosikit

Ensimmäisena Paula’s Choicen Clear Daily Skin Clearing Treatment eli salisyylihappoa sisältävä voide, jota läträän nenän ja leuan ympäristöön, kun naama vaikuttaa taas ottaneen jostain itseensä ja puskevan ulos finniä toisen perään. Tämä myös häivyttää punaisia läikkiä ihosta.

Oskian Renaissance Cleansing Gel on aivan ihanan väristä ja tuoksuista, paksua geeliä, joka iholla lämmön ansiosta muuttuu öljymäiseksi. Tämä on ihana kuivalle iholle tai kun oma ihoni kaipaa vähän piristystä. Tämä huuhtoutuu helposti veden kanssa pois jättäen ihon puhtaan, mutta kosteutetun ja heleän tuntuiseksi.

Originsin Maskimizer on vähän outo tuote, itse käytän tätä kuivattavien naamioiden alla tai kosteuttavien naamioiden alla tuomaan vielä lisää kosteutta. Muuten käytän tätä vähän kuin mitä tahansa kasvovettä, kosteuttaa hyvin ja tuntuu raikkaalta.

Misshan Super Aqua No Wash Deep Cleansing Water on hellävarainen tapa poistaa meikit iholta. Tämä on minulla laiskan illan tai aamun puhdistustuote tai kun ihoni vain kaipaa pitkin päivää jonkinlaista puhdistusta, mutten halua käyttää yhtään mitään kuivattavampaa iholla – tai jaksa käyttää vettä. Toimii samalla tavalla kuin moni misellivesi.

V10 Plus:n Okinawa Deep Sea Water Mask* on ihan löymätön kosteuttava yönylinaamio. Originsia alle, tämä päälle ja avot – aamulla on kosteutetut kasvot. Tätä voi käyttää myös “pikanaamiona”, mutta itse tykkään mieluummin käyttää yön yli.

Vesisuihkeet – kuten tämä La Roche-Posayn Thermal Spring Water – ovat ehkä parhaimpia kesällä, mutta talvella varsinkin ihon kiristellessä kuivuuttaan, tämä tuo helpotusta.

Clarinsin Repair Booster* on paras talveen ja kylmään säähän. Oma ihoni voi punoittaa ja ärsyyntyä helpostikin pakkasesta, joten tämä on jo pari kertaa toiminut tämän talven viimoissa rauhoittaen punaista ihoa.

Onko mukana omia suosikkeja?

No Comments

  • OutiS

    Hauska postausidea! Mukana muutama tuote, joita haluaisin kokeilla. Mm. Oskian, V10 Plus ja Clarins.
    Hyvää itsenäisyyspäivää!

  • OutiS

    Hauska postausidea! Mukana muutama tuote, joita haluaisin kokeilla. Mm. Oskian, V10 Plus ja Clarins.
    Hyvää itsenäisyyspäivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.