lifestyle,  makeup

Kiireinen lauantai – Disney on Ice ja synttärit

Eilen oli kiireinen – minulle – lauantai, kun kävin tyttäreni kanssa katsomassa Disney on Icen ja illalla oli luvassa siskoni synttärit.

Aamu oli yllättävän rauhallinen, sain laitettua itseni valmiiksi ja lapsikin teki aamutoimet ja puki itsensä ilman kitinää. Itse päätin kokeilla toista Avonin mattahuulipunaa sävyssä Adoring Love – en sitten tajunnut käyttää sivellintä ja testituubista lisääminen oli aika outoa. Sävy on kyllä kaunis.

oobd_avon_adoring_love

Lupasin, että voimme käydä Burger Kingissä ennen näytöksen alkua. Lupaus pidettiin ja kuulemma Oreo Shake on erittäin hyvää, iso se ainakin oli. Lapsi sai 40e tuhlattavaksi johonkin tavaraan ja niinpä mukaan valikoitui Anna-pehmonukke – muuten noita prinsessoja löytyykin jo todella monta sängystä. On kaikkea Mulanista Belleen ja Elsasta Arieliin.

Olemme olleet katsomassa näytöksiä jo muutamia vuosia ja vaikka mikään ei peittoa mielestäni Nightmare Before Christmasia, oli ainakin lapsen mielestä Peter Pan todella hauska – Pieni Merenneito ja Frozen nähty jo aikaisemmin.

Tämän jälkeen juostiin junalle ja luovutin lapsen isoäidilleen – kera Annan ja hattaran.

Oma bussini jättikin sitten tulematta – kiitos vaan HSL! Onneksi vieressä oli kauppa ja kävin siitä ostamassa illan juomat. Seuraava bussi tuli ja pääsin kotiin pikaisesti korjaamaan meikkiä (vaihdoin huulipunan myös Darling Girl Cosmeticsin Teddy Beariin) ja hakemaan lahjan.

Siskolla hänen poikaystävänsä oli tehnyt todella hyvää pizzaa – toisella puolella Quornia ja toisella chorizoa. Nam nam! Jälkkäriksi oli suklaa-sitruunajuustokakku, mutta siitä ei olekaan kuvaa – hyvää oli! Loppuilta menikin Cards of Humanitya pelatessa ja ME VOITIMME.

Olimme kotona noin puoli yksi yöllä ja koska en ole pitkään aikaan käynyt missään saati juonut alkoholia, niin olin ihan rättipoikkiväsynyt päivän jälkeen. Krapulasta en onneksi ole koskaan kärsinyt ja tänään sitten pitäisikin käydä kaupassa ja päättää mitä tehdä kilosta jauhelihaa.

Oikein rentouttavaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.