skincare

Kiinteytystä Sonicin avulla

Olen kirjoittanut jo aikaisemmin blogissa Glamglow’n Gravitymud-naamiosta, mutta tällä kertaa oli ihan pakko kirjoittaa uudestaan. Nimittäin naamiossa on mukana nyt Sonic the Hedgehog.

Näin jo alkuvuonna Puolan Sephoran sivuilla täysikokoisen Gravitymudin sinisessä purkissa – ja sinisenä naamiona. Ensin ajattelin tilata, mutta koska olin juuri vasta sitten ostanut normaalin version, niin en viitsinyt toista täysikokoista hankkia. MUTTA kun sitten tiistaina näin Sokoksella miniversion (19,90 euroa) sinisestä Sonic-naamiosta, niin se lähti mukaani.

glamglow_gravitymud_sonic

Jep, tämä on sinistä. Ja tämä toimii ihan samalla tavalla kuin normaalikin Gravitymud. Mutta tämä on Sonic Blue. Jep, minut on näin helppo saada ostamaan tuotteita.

Näitä on kolmessa eri pakkauksessa, joten voit kerätä vaikka kaikki kolme, jos Sonic oikeasti kiinnostaa. Kannessa siis pelistä tutut Sonic, Knuckles ja Tails. Sokoksella oli vain Tails-versioita (2/3). Eli siis tämä tarkoittaa sitä, että sinisessä tuubissa on jonkun kolmen kuva – ei siis pelkkää Sonicia kaikissa. Mutta parempi Tails kuin Knuckles!

Mikä saa teidät ostamaan tuotteita, joita ette välttämättä tarvitse?

One Comment

  • Salka

    Myönnän, mutkin saa helposti ostamaan tuotteen, jos pakkaus on erikoisen hieno 😀 Tätä kyllä katselin sillä silmällä mutta jätin toistaiseksi kauppaan ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.