hair,  skincare

Kiinnostavimmat brändit juuri nyt!

Sisältää affiliate-linkkejä

Seuraan monia eri sivustoja – blogeja, e-lehtiä, nettikauppoja jne. – joista bongaan aina erittäin mielenkiintoisia uutuuksia. Joko täysin uusia brändejä, tai sitten vian tänne meille Pohjolaan ajautuneita brändejä. Niinpä tänään päätin listata muutaman brändin, joita itse haluaisin kovasti päästä testaamaan.

Whamisa

Jos joku ei ole kuullut jo Whamisasta, niin missä kiven alla te olette eläneet. Tämän 2010 perustetun brändin tuotteita on ollut monissa blogeissa ja tuotteita saa ainakin eleveniltä, Jolielta sekä Egosta. Whamisan tuotteet perustuvat fermentoituihin ainesosiin ja se on luonnonkosmetiikkaa Koreasta. Fermentoidut tuotteet ovat muutenkin olleet aika in viime aikoina, esim. Kombucha ja Kefir.

NIOD

Tämä ei ole uusi brändi sekään, itse ajattelen tätä yhtenä hyppynä ylöspäin The Ordinarysta. Molemmat kuuluvat DECIEMin brändeihin ja NIOD on tosi vaikeasti luettava brändi. Nimetkin ovat niin outoja, että suoraan niistä ei aina selviä, että mistä tuotteesta on kyse. Pitää opiskella enemmän kemiaa. Vai mitä sanotte Copper Amino Isolate Serum 2:1:stä? Siis onhan se seerumi, mutta mitä se tekee? Tämä on juuri se tuote NIODilta, jota haluan kokeilla ensin. NIODia on saatavilla elevenistä.

brändit kiinnostavat tällä hetkellä

Votary

Olen päässyt nyt sisälle kasvoöljyjen saloihin – myös näin rasvoittuvan ihon omaavana – niin nyt tekisi mieli kokeilla vähän kaikenlaisia kasvoöljyjä. Votarylla on nyt myös uutuutena akneen taipuvalle iholle suunnattuja tuotteita, kuten Clarifying Facial Oil. Votarya saa ostettua SpaceNK:sta.

Philip Kingsley

Koska mulla on jotenkin tosi vaativa päänahka, niin olen aina etsimässä sitä jotain, jolla saisin pidennettyä pesuväliä tai pidettyä päänahan vieläkin paremmassa kunnossa. Philip Kingsleyllä näyttää olevan monta mielenkiintoista tuotetta, joista en ole vielä kokeillut ensimmäistäkään. Exfoliating Scalp Mask kuulostaa juuri nyt erittäin hyvältä! Tuotteita myy ainakin CultBeauty.

Kuten huomaatte, meikkimerkit eivät tällä hetkellä kiinnosta. Toisaaltaan olen nyt yli viikon mennyt pelkästään kulmien laittamisella sekä ripsivärillä, niin jotenkin en edes tällä hetkellä osaa haluta mitään meikkejä. Sen sijaan haluan ihon takaisin kuntoon nopeasti – pesu ja hoitaminen on ollut hankalampaa kun toista puolta naamasta on pitänyt varoa. Tietysti minulla on vielä meneillään low-buy eli yritän olla ostamatta yhtään mitään turhaa – tämä sisältää varsinkin kaikki meikit – joten listan läpikäynti saa ehkä vielä vähän odottaa.

Mikä brändi kiinnostaa teitä tällä hetkellä eniten?

2 Comments

  • JonnaH.

    Mua on pitkään kutkutellut kaikki aesopilta, katselin niitä tuotteita eka kertaa varmaan jo 15 vuotta sitten, mutta nyt ne on taas alkaneet pistää kovasti silmään. Jotenkin se apteekkimainen fiilis kolahtaa lujaa. 🙂

    • Henna V

      Aesop on kanssa yksi brändi mikä on kiinnostanut pitkään, mutten ole saanut mitään ostettua. Musta se ulkonäkö on kanssa tosi kiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.