makeup

Kiillonpoistopaperit vai Blotterazzi?

Mä olen vannoutunut kiillonpoistopapereiden käyttäjä – puuteroitujen tai puuteroimattomien, ihan yhtä lailla. Olin innoissani, kun saimme testiin Blotterazzin eli siis Beautyblenderin version kiillonpoistajasta. Tuote on tehty samasta materiaalista, kuin BB, mutta on ohut ja littana.

oobd_blotterazzi_5

Ensimmäistä kertaa, kun käytin Blotterazzia, en vain tajunnut sitä. Se ei tuntunut tekevän iholleni yhtään mitään – iho näytti yhtä kiiltävältä. Jotenkin odotin, että se tekisi mattaisemman lopputuloksen. Blotterazzi ei kuitenkaan ole yhtä mattaava kuin paperit – ilman sitä puuteriakaan – mutta poistaa silti ylimääräistä rasvaa iholta, jättäen jälkeensä kuulaamman pinnan.

Huomasin myös, että tällä saa hieman korjattua meikkiä vähän Beautyblenderin tapaan. Tämä imee kyllä itseensä sitä meikkivoidettakin vähän, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että sitä iholla huomaisi.

oobd_blotterazzi_4

Jos kuitenkin haluaa mattapinnan iholle, niin Blotterazzi ei siihen riitä, vaan siihen tarvitaan joko päälle lisää puuteria tai sitten vain ihan vanhanaikaisesti ostaa kiillonpoistopapereita. Itse käytän edelleen kumpaakin – riippuen siitä kuinka kiiltävä naama on ja minkälaisen lopputuloksen haluan.

Blotterazzin sekä kiillonpoistopaperin voi ostaa vaikka eleven.fi:stä.

Blotterazzi on PR-näyte /
Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 Comments

  • Tingeling

    Käytän sekä Blotterazzia että Misshan kiillonpoistopapereita (jotka eivät tunnu paperilta vaan ovat hmm..pehmeämpiä?) En ihan pidä Blotterazzin jättämästä jäljestä :/ Vaikka oma Blotterazzi on vasta 2 kk vanha, on pakkauksen kaikki tekstit jo kuluneet pois.
    Eli siis vastaus kysymykseen; mieluummin kiillonpoistopaperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.