scents,  shopping

Kicksin verkkokauppa ja Jo Malone

Kai te tiesitte, että Kicksin verkkokauppa on jo auki? No, varmaan tiesitte, tuntuu ettei lähiaikoina ole muusta puhuttukaan. Mutta tiesittekö, että sieltä saa Jo Malone -tuotteita? No nyt tiedätte!

Päätinpä siis tilata heti verkkokaupan auettua pari Jo Malone -tuotetta, joita olin kuolannut jo pidempään. Niinpä klikkasin ostoskoriini Pomegranate Noir -sarjan tuoksun sekä käsi- ja vartalovoiteen. Kokoelmaan kuuluu myös kalliimpi ja paksumpi Body Cream, mutta halusin testata ohuempaa versiota, sillä en välttämättä ennen pukemista (jolloin tuoksua siis käyttäisin) halua laittaa liian paksua voidetta iholle. Jos tämä on liian lirua niin se siirtyy käsivoiteeksi ja ostan paksumman version.

jo malone

Pomegranate Noir -tuoksua olen tuoksuttanut niin monta kertaa, etten edes muista. Kuitenkin se on aina jäänyt ostamatta, mutta nyt oli ihan pakko kun helposti sai. Pomegranate Noir on unisex-tuoksu, kuten aika moni Jo Malonen tuoksuista. Tuoksu on ensin aika raikas ja hieman hedelmäinen, mutta nopeasti “cologne”-tuoksu tulee esiin eli vähän maskuliininen, mutta osittain kukkaisen mausteinen. Neilikka tulee hyvin esiin. Lopulta tämä lämpiää iholla lämpimäksi puutuoksuksi. Tässä on monta tuoksunuottia, joita en pystyisi erottamaan toisistaan.

Päänuotit ovat vadelma, granaattiomena, luumu, raparperi ja vesimeloni.
Keskinuotit ovat kielo, jasmiini, ruusu, neilikka, roseepippuri, olibaanihartsi, opoponax ja guaiac-puu.
Pohjanuotit ovat kynäkataja (Virginia cedar kuulostaa muuten paremmalta), patsuli, myski ja amber.

jo malone pomegranate noir

Tosi paljon siis puunuotteja, vähän mausteita sekä kukkasia ja hedelmiä. Todella kaunis tuoksu, jota on vaikea kuvailla sanoin. Tämä sopisi hyvin miehellekin – alun hedelmäisyyden jälkeen.

Ja koska ostin yli 90 eurolla, niin sain Kicksiltä joululahjan eli paketin näytekokoisia tuotteita. Ja millaisia tuotteita!

kicks joululahja

100 Bon tuoksu ei ole ihan minun mieleeni, eikä Dependin kynsilakan sävy iske, mutta muuten top notch. Aion todellakin testata tuotteita – Pixin pikkuinen pullo joko lähtee mukaan matkalle tai tulee johonkin arvontaan, en ole vielä päättänyt. Eniten kiinnostaa Clinique Pep-start, bareMinerals, Transderma C ja Kicksin Night Sleep Mask.

Ja ehdinpä tehdä tässä eilisen joulukalenteritarjouksen takia jo uuden tilauksen (koska en pääse tänään Kicksissä käymään – tai en oikeastaan uskaltanut jättää myöhään iltapäivään ostoksia). Tarjouksessa oli siis Glamglow’n Supermud, joka on ihan ehdoton omalle iholleni, en vain halua maksaa siitä täyttä hintaa. Tämän lisäksi ostin Bobbi Brownin kulmakynän, jota Mari käytti minulle meikissä Stockmann Beauty Studiossa. Niin ja uutena brändinä siellä on Byredo! Rollerballitkin maksavat 50 euroa, joten ilman tuoksuttelua en uskaltanut tilata.

Joko olette tilanneet jotain Kicksiltä?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.