beauty,  shopping

Kicksin testit

Sisältää affiliate-linkkejä

Huomasin itse vasta lähiaikoina, että Kicksin sivuilla voi tehdä erilaisia testejä, joiden perusteella saat tiedoksi esim. mikä on Smashboxin paras primer juuri sinun tarpeiseesi tai mikä ripsiväri sopii sinulle.

Päätin ihan piruuttani tehdä jokaisen testin ja katsoa, että oliko vastaus yhtään sellainen kuin a) oletin, b) halusin tai c) tiesin toimivan minulla.

Löydät oikeat tuotteet, jotka saavat ihosi hehkumaan

Testi kysyy vain pari kysymystä: haluatko ihonhoitoa vai meikkituotteen (voit valita myös molemmat) sekä ihotyyppisi (esim. kuiva, ikääntyvä). Tämän jälkeen se avaa listan tuotteita, jotka soveltuvat valitsemiisi raameihin. Itse valitsin sekä ihonhoidon että meikkituotteen ja ihotyypiksi rasvoittuva.

Itselleni ensimmäinen tuote oli Pixin Glow Tonic, joka on myös yksi oma lemppareistani – ihan siis normaalissakin ihonhoitorutiniissa. Meikkituotteista Anastasian Glow Kit ovat todella hyviä, omani myin pois, koska käytin siitä vain max. kahta sävyä, yleensä vain yhtä.

Löydä sinulle parhaiten sopiva maskara

Ripsiväreistä valitaan ensin haluaako vedenkestävän vai normaalin version. Sen jälkeen valittavana on vain yksi funktio: haluaako pituutta, volyymia, kaarevuutta tms. Tämä olisi parempi, jos saisi valita useamman, moni yleensä haluaa sekä pituutta että volyymia.

Itse testasin vedenkestävän ja pituutta antavan. Antoi ensimmäisenä Bobbi Brownin No Smudge Mascara Blackin. En ole testannut tätä, mutta ehkä se joskus tulee testattua, Bobbi Brown meinaan brändinä kiinnostaa. Muutkin ehdotukset olivat sellaisia, etten ollut niitä testaillut.

Are you lost in foundation?

Sephoran Foundation Finder (josta tulossa juttua myöhemmin keväällä) on mielestäni paljon syväluotaavampi, kuin tämä, mutta testi kysyy pääjutut: ihotyypin, minkälaisen peittävyyden haluaa ja minkälaisen lopputuloksen haluaa.

Omalla ongelmaihollani, puolipeittävänä ja luonnollisen lopputuloksen haluavana sain esim. L’Orealin True Matchin, joka on kyllä todella hyvä ja kaunis meikkivoide. Omistan ko. meikkivoiteen tälläkin hetkellä ja käytän säännöllisen epäsäännöllisesti.

Löydä sinulle täydellinen Smashbox-primer

Ennen oli vain se yksi Smashbox Primer, joka oli väritön ja silikoninen geeli. Tämä häivyttää ihohuokosia ja tasoittaa ihon pintaa. Itse olen tästä tykännyt, muttei se ole kuitenkaan lempiprimerini. Haluan kyllä testata Smashboxin muitakin primereita, sillä niitä on nykyään vaikka kuinka monta.

Omalle iholleni suositeltiin juurikin tuota alkuperäistä tai sitten Pore Minimizing -versiota, jota en ole kokeillut.

Löydä tarkoitukseesi sopivat meikkisiveltimet

Tällä etsitään määrättyyn tarkoitukseen haluat siveltimen, sen jälkeen esim. meikkivoiteissa missä muodossa meikkivoide on (nestemäinen, puuteri jne.). Itse en jaksanut tästä tehdä jokaista, mutta ei yhtään yllätyksenä tullut, että Kicksin omia siveltimiä tuli paljon, mutta myös esim. Real Techniquesia.

Löydä sinulle sopivin kasvojenhoitorutiini

Tässä kysytään sukupuolta (ei tarvitse antaa), ikää, ihotyyppiä ja paljonko haluaa käyttää tuotteeseen. Itse sain naisena, ikä 31-40, ongelmaihoisena ja saa maksaa yli 50e, niin suosituksissa mm. Foreon (todella hyvä!) ja Cliniquen Moisture Surge (aivan ihania tuotteita!). Muut olivat minulle täysin uusia tuotteita, joten niistä en voi sanoa mitään ja muutama oli kiinnostavan kuuloisia, että voisin testatakin.

Löydä ihollesi sopiva kangasnaamio

Kangasnaamiosta kysytään, että millaisen lopputuloksen haluat (esim. kosteutusta, syväpuhdistusta) ja ikää. Ihoa kirkastavalla naamiolla ja omalla iälläni sain mm. muutaman Cremorlabin ja Originsin naamion sekä paljon muitakin erilaisia. Näitä tulee todellakin pitkä lista, mielestäni iällä ei ihan hirveästi ole merkitystä, jos haluaa määrätyn tuloksen. Tietysti jos 15v haluaa kosteutta on se luultavasti kevyempää kuin vanhemman ihon kosteutus.

Kicksin testit ovat aika pintapuolisia, mutta jos on ihan hukassa, niin ne ehkä antavat vähän suuntaa, että mitä tuotetta kannattaa kaupassa edes harkita.

Oletteko te huomanneet Kicksin testit? Tuliko millaisia tuloksia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.