makeup

Kevyttä täydellisyyttä – Lumene Nude Perfection

Tämä meikkivoide tuli LivBoxissa ja vaikka huomasin heti, että väri on liian tumma – ihan oikeasti Lumene, vaalein sävy on liian tumma suomalaiselle iholle – niin tämä lähti heti kokeiluun. Moni on valittanut, että tämä on liian vetistä, mutta itse olen tottunut vetisiin meikkivoiteisiin – Lancôme Miracle Air de Teint ja YSL Encre de Peau. Tämä on ehkä vielä hieman juoksevampi kuin kumpikaan noista.

oobd_lumene_nude_perfection_2

Tummuuden takia jouduin sekoittamaan tätä valkoiseen Illamasquan Skin Base -meikkivoiteeseen, jolloin koostumus muuttui hieman paksummaksi. Tämä ei kuitenkaan oleellisesti muuttanut meikkivoiteen peittävyyttä tai olemusta muuten. Tykkään todella tällaisesta kevyestä peitosta iholla niin kauan, kuin oma ihoni on ok-kunnossa. Tykkään myös levittää tämän tasapäisellä siveltimellä, huomasin että sienet imevät näitä ohuempia meikkivoiteita helpommin itseensä.

oobd_lumene_nude_perfection_1

Meikkivoide tekee ihosta enemmänkin satiinisen kuin täysin mattaisen. Tämä ei myöskään valunut huokosiini yhtä pahasti kuin YSL Encre de Peau. Tätä on myös helppo kerrostaa alueille, jotka tarvitsevat hieman enemmän peittävyyttä. Ei tällä kuitenkaan täysin peittävää ihoa tule saamaan, kerrostamalla ehkä jotain keskiluokkaa peittävyydeltään.

oobd_lumene_nude_perfection_3

Tykkään tästä todella paljon ja pumppupullot ovat aina plussaa. Tämä tulee varmasti olemaan yksi kevään käytetyimmistä meikkivoiteista – kunhan iho pysyy kuosissa.

Onko teillä kokemusta tästä Lumenen uutuudesta?

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.