makeup

Kevyt glam-meikki

Viime lauantaina vietin aikaa ihanien kanssabloggaajien kanssa tekemässä luonnonkosmetiikkaa Luonkosin opastuksella. Tästä itse tapahtumasta – sekä tuotteista – tulee juttua myöhemmin, mutta nyt tänään ajattelin näyttää minkä kevyen, mutta silti aika glam-meikin tein.

Meikissä on keskitytty peittävään, mutta heleään pohjaan sekä ripsiin. Huulet pidin neutraalina, koska tiesin niiden kuluvan päivän mittaan kosmetiikan valmistuksen parissa touhutessa. Glam-meikkiin tässä viittaan lähinnä sillä, että on varjostukset, korostukset, kulmat terävät ja muutenkin kaikki paikoillaan rajausta lukuunottamatta – vain hieman kevyempänä versiona.

kevyt_glam_meikki

kevyt_glam_meikki

kevyt-glam_meikki

Korostukseen käytin – yllätys! – Sleekin Solstice-paletin vaaleinta sävyä. On se vaan niin kaunis! Huulilla on Laveran Dainty Rose, joka on edelleen aivan upea puna – koostumus sekä väri niin nappiin, että. Ripset ovat Eylure x Fleur de Forcen Petit Fleurit eli 3/4-ripset. Sopivat hyvin näin kevyeen meikkiin – ja omiin lyhyisiin ripsiini.

Ja jos jotain kiinnostaa, niin korvakorut ovat Vivienne Westwoodin Tiny Orb Earrings, jotka sain siskoltani 30-vuotislahjaksi.

Miltä näyttää kevyempi glam-meikki?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.