makeup

Keväinen meikki – punaista ja vihreää

Koska viikon verran oli menty aika minimaalisella meikillä – tai täysin meikittömänä – niin lauantaina päätin repäistä Luonnonkaunis 2017 -messuille ja tehdä todella keväisen meikin. Väreiksi valikoituivat punainen ja vihreä.

Punaiset tulivat pääosin Smashboxin Ablaze-paletista ja Makeup Geekin Bittenistä. Vihreä oli sekoitus halvan paletin erilaisia vihertävän sävyjä ja lisäksi sisäkulmaan lisäsin Makeup Revolution Golden Lights -korostuspuuteria.

red_green_makeup_spring_kevat

red_green_makeup_spring

red_green_makeup_spring_

red_green_spring_makeup

Huulilla on ainoa luonnonkosmetiikan tuote – Laveran Dusty Rose huulipuna. Korostustuotteena on sen sijaan yksi suosikeistani – Beccan Pearl.

Oli kiva vaihteeksi tehdä jotain, jossa on vähän väriäkin. Olen taas niin jäänyt koukkuun neutraaleihin sävyihin – töihin en edes jaksa miettiä mitään värikästä ja viikonloppuisinkin neutraalit ovat olleet helppoja. Tämän lisäksi tajusin, että en omista yhtään värikästä palettia tuon halpiksen lisäksi ja siinä on sikahuono pigmentti. Kaikki muut paletit ovat enemmän tai vähemmän rusehtavia (tai punertavia).

Jos tilaisi vaikka edes Colourpopilta pari sähäkkää luomiväriä ilman, että tarvitsee ostaa kokonainen paletti täynnä sävyjä, joita ei tule käytettyä. Varsinkin vaaleat kirkkaat sävyt olisi hyvä omistaa. Onko ehdotuksia?

Mikä on teidän värikäs tai kirkas lempiluomivärinne?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.