Uncategorized

Keväinen Killer Queen

Bernerin hulppeasta goodie bagistä tuli tämä Katy Perryn Killer Queen’s Spring Reign -parfyymi, joka on vuoden 2015 Limited Edition -tuoksu. Itse olen tykännyt aikaisemmistakin Katy Perryn tuoksuista, eikä tämä ollut poikkeus.

Spring Reign on todella kukkainen ja makea tuoksu. Ei ihan sellainen, mitä itse normaalisti valitsisin, mutta sopii kevääseen ja alkavaan kesään kuin nenä päähän. Tämä on selvästi keveytensä takia päivätuoksu, mutta itse kyllä käytän parfyymeja ihan sekaisin, riippuu täysin fiiliksestä.

Päänuotit ovat pinkki freesia, orvokki ja mustaherukan kukka, keskinuotteina ovat ruusu (rosa x damascena), maruna ja gardenia. Pohjalla hieman puumaisuutta, syvyyttä ja vaniljaisuutta tuomassa ovat benzoiini, cashmeran ja setri. Onko benzoiinille ja cashmeranille parempaa suomennosta? Benzoiinia saadaan puista ja cashmeran on kemiallinen tuoksu.

Mutta siis, itse tuoksu on oikeastaan makean kukkainen, mutta kuitenkaan ei ihan mikään pelkkä teinituoksu – tiedätte siis ne halvat nuorten parfyymit.

Killer Queen -tuoksujen pullot ovat aivan ihania ja minua ei haittaa, vaikka niitä ei pystyssä pystykään säilyttämään.

Onko Killer Queen -tuoksut teille tuttuja?

 

Tuote saatu blogin kautta

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.