makeup

Kevään viimeinen päivä

Huomenna pitäisi sitten olla jo kesä. Tai ainakin kesäkuu. Suomen sää kun voi olla ihan mitä tahansa. Mutta ehkä se taas tästä lämpiää.

Päätin pari viikkoa sitten testata taas vaihteeksi Smashboxin Golden Hour -palettia*. Persikkaisen ja violetin sijaan päätin käyttää tällä kertaa Psyched-sävyä. Tällä paletilla saa tosi monimuotoisia meikkejä tehtyä – aika nudesta tummaan smokeyyn sekä vähän väriäkin sekaan.

smashbox golden hour

smashbox golden hour

smashbox golden hour

Ja ennen kuin joku kysyy – ei siis niin pienintäkään tietoa mitä mulla on huulilla. Jos tulee mieleen, käyn sen tähän lisäämässä.

Tämä oli vähän tällainen täytepostaus. Eilinen ei ollut kiva päivä, sillä vatsa päätti olla erittäin ärtsy aamusta asti. Pääsin sentään salille, mutta tein kaiken vähän puolella teholla. Ja tänään olisi sitten lopultakin neurologin aika posken takia – vaikka luultavasti kaikki neurologisetkin oireet johtuvat tulehduksesta. Jos nyt häneltä saisi jotain vinkkiä millä tästä pääsee eroon.

On pitänyt myös tässä kuvata toukokuun suosikit ja loppuneet jo viime viikonloppuna, mutten ole saanut aikaiseksi. Ehkä tänä viikonloppuna niin ensi viikolla olisi jotain täytettäkin blogiin, kun olen itse työmatkalla ma-pe.

Alkaako jollain jo loma heti kesäkuun alussa? Minä joudun odottamaan omaani heinäkuun loppuun.

*Tuote saatu PR-näytteenä

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.