Uncategorized

Kevään tuoksu – vaaleanpunaista ja kukkaa

Sain PR-näytteenä aivan ihanan Marc Jacobsin uusimman Daisy Dreamin eli Blush-version testattavaksi. Täytyy myöntää, että odottelin tämän postauksen kanssa, koska mielestäni tämä pullo nyt vain sopii ystävänpäivän postaukseen.

oobd_marc_jacobs_daisy_dream_blush_perfume_

Daisy Dreamin pullot ovat todella kauniita ja tällä kertaa pulloa ympäröivät vaaleanpunaiset terälehdet. Myös itse parfyymi on haalean vaaleanpunaista.

Jotkut sanoivat, että he haistavat ihan ensimmäisenä kielon, mutta itse kyllä haistan orvokin. Tämä on kyllä täyttä kukkien sinfoniaa – orvokin lisäksi tuoksusta löytyy niin kieloa, freesiaa, ruusua kuin lumpeenkukkaakin. Itselleni tulee jonkin verran tuoksusta mieleen Jo Malonen Peony & Blush Suede, joten tämä on hieman pehmennetty ja ilmava kukkaistuoksu – tämän tekevät bergamotti, myski ja vetiver.

oobd_marc_jacobs_daisy_dream_blush_perfume_

oobd_marc_jacobs_daisy_dream_blush_perfume_

Tuoksu on huumaava ja todella keväinen. Itse olen kyllä käyttänyt tätä suurimman osan talvesta, joten kyllä tämä toimii ihan ympäri vuoden. Ehkä jo tässä helmikuussa alkaa kaipaamaan kevättäkin.

Tuoksu on EdT, minkä takia sen pysyvyys iholla ei ole kauhean pitkä, mutta itse suihkautan tätä myös hieman huiviin tai vaatteisiini, joten kyllä työpäivän päätteeksikin tämän vielä tuntee vaatteista.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush edt tulee myyntiin maaliskuussa ja suositushinta on 72,60 euroa.

Ensimmäinen Daisy Dreamini, olen myyty!

Oikein ihanaa ystävänpäivää teille kaikille!

Tuote saatu blogin kautta

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.