body,  makeup

Kevään suosikit

Nyt sitten saatte kerralla kahden kuukauden suosikit ja vaikka huhtikuussa suurin osa menikin ilman suosikkeja, niin loppukuusta alkoi niitäkin tippumaan. Kuitenkaan en voinut silloin tehdä postausta viikon tuotteen käytön jälkeen, joten tässä nyt vähän enemmän sitten kerralla.

oobd_kevaan_parhaat_suosikit_

Pixi Nourishing Cleansing Balm – Tämä on vain niiiin ihana! Tuoksuu hyvältä, toimii hyvin ja jotenkin tällaisen käyttö on mukavampaa kuin juoksevan öljyn.

Sunday Riley Luna Sleeping Oil – Tämä sininen neste on ollut todella mielenkiintoinen yllätys. Tämä ravitsee ihoani yön aikana ja aamulla iho tuntuu kosteutetulta ja kimmoisalta. Tulen lähiaikoina kirjoittamaan tästä pidemmän arvostelupostauksen.

Thomas Peter Roth Retinol Fusion PM – Koska en täysin luota edellisen retinolipitoisuuteen, niin käytän tätä joko sekoitettuna Lunan kanssa tai yksinään iltoina, jolloin en Lunaa käytä. Ehdottoman hyvä retinoliseerumi!

V10 Plus Deep Moist Gel – Tämä tuntuu todella ihanalta varsinkin kesällä, sillä tämä kosteuttaa ihoa ja viilentää sitä kivasti. Käytän tätä aurinkovoiteiden alla, jotta ihoni saa tarpeeksi kosteutta.

Eucerin Anti-Age -aurinkovoide SPF30 ja SPF50 – Nämä ovat nousseet ihan ehdottomiksi suosikeikseni aurinkovoiteista. Näissä on itsessäänkin hyaluronihappoa, mutta Deep Moist Gel alla jättää ihon kosteutetuksi koko päiväksi.

oobd_kevaan_parhaat_suosikit_

Stila One Step Correct – Niin harmittaa, että tämä on jo alle puolen välin. Käytän oikeastaan päivittäin ja tulen tilaamaan lisää, sillä tämä on vain paras pohjustustuote pitkään aikaan. Ja vaikka tätä ei ole tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, niin minulla ei ole ollut ongelmia ihon rasvoittumisen kanssa. Tämä pidentää meikin kestoa ja tasoittaa ihon sävyä, jolloin meikkivoidetta ei tarvita niin paljoa.

Marc Jacobs Re(marc)able -meikkivoide + Physician’s Formula Argan Wear Argan Oil – Yksinään Re(marc)able oli aivan liian kuiva, mutta yksi tippa arganöljyä sai tästä ihan uskomattoman hyvä meikkivoiteen. Tämä pysyy KOKO päivän eikä minun edes tarvitse blotata ihoa, jos ei ole ihan hikinen päivä. Kesällä en voi tätä käyttää yksinään, sillä Marc Jacobs jää liian vaaleaksi.

Urban Decay Naked Skin One & Done + MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation – tämä on toinen meikkivoidekombo, mitä käytin keväällä paljon. Naked Skin on ihana, mutta vaaleinkin väri aivan liian tumma minulle, joten sen takia sekoitin mukaan MACin vaaleinta Pro Longwear -meikkivoidetta. Tämä oli kevyempi hikisinä päivinä kuin Marc Jacobs + öljy -sekoitus.

oobd_kevaan_parhaat_suosikit_

By Terry Hyaluronic Eye Primer – toimii itselläni paremmin peittämään tummia silmänalusia. Kosteuttaa silmänalusia myös päivän mittaan eikä päälle laitettu peitevoide ala näyttää kuivalta. Luomella tämä toimii, jos käytän vain vaaleita luomivärejä, sillä tässä ei ole tartuntapintaa kunnon pigmentille.

Soap & Glory One Heck of a Blot -puuteri – todella hienojakoinen ja pitää kiilloni poissa PITKÄÄN, myös lämpiminä päivinä.

Marc Jacobs Velvet Noir -ripsiväri – Aivan upea ripsari! Luultavasti kokeilen välissä jotain muuta, mutta ihan varmasti tulen ostamaan tätä taas uudestaan jossain vaiheessa.

MAC Dainty – Vanha tuttavuus, tämä nostaa aina päätään keväällä. Tämä on kellertävä pinkki, jossa on kultaista kimalletta. Iholla tämä näyttää vain freshiltä ja kauniisti hohtavalta. Upea!

Tarte Tartelette – Tässä on värit kohdillaan! Toimii yksinään ja yhdessä muiden värien kanssa. Tästä tuli uusi matkapalettini.

oobd_kevaan_parhaat_suosikit_

The Body Shop Polynesian Island Tiare -sarjan parfyymi sekä suihkugeeli ovat olleet kovassa käytössä. Vartalovoidetta käytän kun muistan/jaksan.

Oliko mukana joku teidän suosikkituote?

Osa tuotteista saatu PR-näytteinä

2 Comments

  • Tiahaar

    Sun listassa olisi niin monta tuotetta, joita olisi kiva päästä kokeilemaan. Marc Jacobsin meikkivoide on todellakin hankintalistalla. Toivottavasti sitä saa Barcelonan Sephorasta. Soap & Gloryn puuteri kuulostaa myös lupaavalta.
    Myös tuota Pixin puhdistusainttae olisi kiva päästä testaamaan.
    Tartelette onneksi löytyy. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.