body,  makeup

Kesän loppuneet

Tässä postauksessa on yhdistetty sekä kesäkuun että heinäkuun loppuneet ja vielä joitain tuotteita, jotka heitin pois vanhentuneina, kun kävin läpi kosmevarastojani. Kaikista pois heitetyistä en ottanut kuvia, sillä niitä oli todella paljon. Esim. Urban Decayn vanhat luomivärit lähtivät lopultakin roskiin – laatu on huomattavasti parantunut sen jälkeen, kun 2011 UD vaihtoi luomiväriensä formulan. Osa kokoelmakuvassa olleistakin päätyi suoraan vain roskiin, sillä minulla ei ollut niistä paljon sanottavaa – kuten esim. Laveran meikkivoiteesta.

Itse tykkään lukea loppuneet-postauksia, sillä yhdessä postauksessa on monta pientä arviota tuotteista. Valitettavasti näiden tekeminen – varsinkin kun ei tee kuukausittain – on raskaampaa, sillä kuvattavaa ja kirjoitettavaa on normaalia enemmän. Mutta jos tästä saisi innostusta tehdä nämä kuukausittain, jottei tarvitse kirjoittaa näin suuresta määrästä kerralla.

Dödöjä loppui näköjään vain yksi – Rexonaa, taas – tällä hetkellä käytössä kaksi. Perushyvää, pitää mun kainalot kuivina ja hajuttomina.

Avon Solutionsin Thermal Advanced Anti-Cellulite Treatment Gel* lämmitti muuten ihan tosi paljon, kun tätä hieroi iholle. Tein sitten niin, että pari kertaa hieroin heti suihkun jälkeen ja polttelu oli jo aika paha. Eli jotain tämä tehoaa – en kyllä käyttänyt paria viikkoa putkeen vaan aina kuin muistin, joten en nyt osaa sanoa, että hävisikö selluliittia. Mutta kylmänä talvipäivänä tämä olisi mukava vaikka ihan kylmille jaloille.

Compeed Cracked Heel Overnight Cream* oli kyllä aika pelastus mun pahoille kantapäilleni. Todella hyvää kamaa, pitää ostaa uudestaan, kunhan saan muut jalkavoiteet lotrattua loppuun.

Batistet, nuo rakkauteni. Marrakeschin tuoksu oli aika mausteinen, mutta minä tykkäsin. Neon Lights* ei ollut niin hyvä, mutta ei tämäkään pahalta tuoksunut. Molemmissa taattu Batiste-laatu.

Taas loppui Pirkan puhdistusliinat – ja kohta käytössäkin oleva paketti loppuu. Ostan lisää kyllä tulevaisuudessakin, nämä lojuvat meikkipöydälläni ja käytän näitä swatchien jne. poistamiseen.

Madaran Scrub oli ihana uusi tuttavuus. Pitää harkita tämän ostoa, kunhan taas tarvitsen uuden rakeisen kuorinnan. Oli kivan rakeinen, muttei liian raapiva.

L’Occitanen puhdistusöljy oli suihkukäytössä meikkienpoistoon ja tykkäsin tästä. Ei ihan yhtä tehokas, kuin jotkut muut kokeilemani, mutta ei huonokaan. Edelleen THE puhdistusöljy hakusessa.

L’Orealin Eye & Lip Express Makeup Remover on todella hyvää kamaa! Tällainen toinen nyt heti perään käytössä. Tällä saa todella vedenkestävät ripsarit, rajaukset ja huulipunat poistettua nopeasti ilman hankaamista. Suosittelen!

Absolutionin puhdistusgeeli oli ihanan tuoksuista ja toimi kivasti Clarisonicin kanssa. Tämä piristi aamuisin.

Cosrx:n aknelaput loppuivat aika nopeasti. Olivat todella hyviä, mutta nyt testissä Misshan vastaavat – joita saa paljon enemmän yhdessä pakkauksessa.

Misshan Super Aqua -naamio oli kyllä aivan ihana! Todella paljon itse nestettä, joten tätä vetelin sitten pussista ympäri kehoakin. Iho tykkäsi, tulen ostamaan näitä lisää!

Vichyn Purete Thermal -puhdistusöljy* oli hyvä, teki tehtävänsä ja tuoksui kivalta. Tämä toimi ehkä aavistuksen nopeammin kuin L’Occitanen eikä tuntunut yhtä paksun öljyiseltä.

Now Hyaluronic Acid Firming Serum loppui yökäytössä suht nopeaan. Joku sanoikin tämän arvostelupostauksen kommenteissa, että tämä murustui ja huomasin saman silmien ympärillä. Toisaalta en koskaan kokeillut tätä meikin alla, joten ehkä ihan hyvä.

L300 Bright & Firm Night Cream* oli ihan mukava tuttavuus, mutta tämä tuntui välillä liian paksulta enkä pahemmin huomannut mitään kiristävää vaikutusta. Ihan ok kosteutukseen, mutta talvella ei yksinään riittävä edes minun rasvoittuvalle iholle.

V10 Plus -hyaluoronihapposeerumi on aivan ihana! Mutta myös todella kallista. Pitää siis harkita, että miten ostan tätä uudestaan. Tämä pieni koko hankittu viime syksyn kauneusmessuilta.

Philosophy Miracle Worker* on aivan ihana tuote, itse käytin tätä oikeastaan öisin, sillä tämä tuntui aavistuksen liian tujulta päiväkäyttöön omalle iholleni. Tämä jättää aivan ihanan pinnan iholle! Aika nestemäisen koostumuksen ansiosta tämä olisi ehkä parempi tuubi- tai pumppupullopakkauksessa.

Bernard Cassieren mattaava voide oli matkakäytössä ja tykkäsin tästä. Piti ihoni hieman pidempään mattana kuin normaalit voiteet eikä ollut liian raskasta.

Oli jo aika vaihtaa Clarisonicin pää. Olisin halunnut uuden erilaisen, mutta sensitive löytyy myös nykyään. Ei valitettavaa tästä päästä – ihoni vain ei edelleenkään kestä Clarisonicia kuin pari kertaa viikossa.

Yksi Eucerinin seerumi* loppui, näitä on onneksi jäljellä, mutta vähän harmittaa Eucerinin lähtö Suomesta. Nämä ovat erittäin hyviä – kuten ovat Eucerinin aurinkotuotteetkin. Tulen käyttämään muutkin loppuun, ehdottomasti.

Carmexin limehuulirasva ja Labello ovat molemmat hyvää kamaa. Pitävät huuleni kosteutettuina, Carmex ehkä hieman paremmin. Molempia tulen ostamaan uudestaankin.

Holika Holikan ja Etude Housen BB-voiteet heitin pois, sillä nämä ovat olleet auki liian pitkään. Molemmat olivat hyviä, mutta jäivät muiden meikkivoiteiden jalkoihin.

Oriflamen Perfecting Primer* on ihan ok pohjustaja. Tulee vähän mieleen Max Factorin vastaava, mutta Oriflame ei ehkä pidä meikkiä yhtä hyvin paikoillaan pitkin päivää.

L’Oreal Nude Magiquesta en tykännyt ja värikin liian tumma. Ei minun juttuni yhtään.

Urban Decayn b6 oli kiva tuttavuus, mutta tuskin tulen ostamaan uutta. Tämä ei kosteuttanut tarpeeksi ja tuntuu, että ihoni kaipaa meikin alle kunnon kosteutuksen eikä alkoholipommia. Sen sijaan Urban Decayn meikinkiinityssuihkeita tulee käytettyä ja niistä tykkään.

Fit Me -meikkivoide* oli ihan ok, muttei mikään ihmeellinen. Tämä vain jäi unholaan ja nyt oli aika heittää se pois.

Vastoin kuin Fit Me -meikkivoide, niin Fit Me -peitevoide on todella hyvää kamaa. Värit ehkä vähän liian tummia mulle varsinkin talvella, mutta tykkään koostumuksesta ihan sikana.

Ja nyt kun Back2MAC on täällä taas – JEEE – niin pitääkin säästää nämä MACin loppuneet. False Lash Waterproof oli todella hyvä vedenkestävä ripsari ja tämä jopa teki ripsilleni jotain. En välttämättä ihan työpäivänä tarvinnut mitään muuta ripsaria tuomaan pituutta tai tuuheutta. Soft Ochre taas kuivahti lopultakin niin, ettei sitä voi käyttää. Niinpä tämä palautuu tyhjien kanssa MACille.

IsaDoran Glossy Eyeliner vedenkestävänä on oikein mahtava vedenkestävä rajaustuote. Tässä on aika kova pää, joten ei ehkä ihan ensimmäiseksi nestemäiseksi rajaustuotteeksi. Poistaminen hieman ärsyttävää, sillä tämä murustuu ja mustia murusia löytyy pitkin naamaa.

Aika heittää Shu Uemuran ja Karl Lagerfeldin yhteistyönä syntynyt ripsientaivutin pois. Uusi Shu Uemura on jo käytössä – tällä kertaa ihan se normaali versio. JA uudessa tuli mukana vaihtokumi.

No olipa taas loppuneita kerrakseen. Oliko mukana suosikkeja?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta

 

No Comments

  • Hanna

    Sain testiin Vichyn öljyn, ihan hyvä oli. Kokeilen MACin öljyä seuraavaksi. Minullakin lähti takaetiketti kupruilemaan – jotenkin pakkauksesta tuli tosi suttaisen näköinen :/

    Mistä toi ihana kori on? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.