lifestyle

Kesän lempimekko

Mulla on ollut yksi suosikkiasu asusteineen suosikkina kesäkuukausina. Tämä on vain yksinkertaisesti helppo, mutta näyttävä kokonaisuus.

Club L:n maksimekko kiinniommellulla viitalla on ihan ehdoton kesämekko. Itse tykkään tästä kuin hullu puurosta ja voisin käyttää tätä joka päivä. Tämä pitää mun helposti palavat olkapäät suojattuina, mutta on viileä.

oobd_club_l_maxi_dress_with_cape_black_ootd

Aurinkolasit ovat Englannin matkalta ja TK Maxxistä Espritin mallistosta. Kaulakoru on H&M:n alennusmyynnistä kolmella eurolla. Pitääkin katsoa, jos löydän toisen tällaisen, sillä tämä on tosi kiva. Sormus on Forever21:sta.

oobd_esprit_sunglasses_

Tuosta kuvasta näkyy myös mekon kankaan materiaali, on tuollaista hieman epätasaista ja siksi mukava päällä, kun ei ole ihan pelkkää jerseyä.

oobd_shoes_black_studded

Kesäkenkäni ovat olleen jo viime elokuusta lähtien nämä Puolasta ostetut ballerinat.

Näillä on menty monta kesäpäivää, välillä myös töissä.

Onko teillä lempparikesäasua?

6 Comments

  • OutiS

    Onpa upea mekko, sopii sinulle hyvin!
    Tämä kesä on menty 3/4-lahkeisillla baggy farkuilla ja valkopohjaisella sinikukallisella tunikalla tai siniraitaisella pitkällä tunikalla.
    Jaloissa vedensiniset Otzit.

  • JonnaH.

    On, H&M:n hellemekko, joka mulla on kaikissa kolmessa myytävässä kuosissa. Katson muita vaatteita aamulla, mutta sen kaivan päälle. Rakastan mekon kainaloita koska ne on avoimet, mutta tollaset “batmanviitta” hihat tulee kyynerpäähän asti, kun on kimonomalli. Helma ylettyy polviin, mikä on kiva, koska jalat on mun kropan paras puoli. 😀 Parasta tietenkin on hinta 14,90€, ajattelin hamstrata näitä varakappaleet, kun ovat nettikaupassa tällä hetkellä 11,99€ tarjouksessa. Ovat kestäneet tosi kivasti pesua, eikä edes mustan värinen ole haalistunut tai vanuttunut pesussa. Ihan huippu löytö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.