body,  hair,  makeup,  skincare

Kesäkuun loppuneet

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä/
Sisältää affiliate-linkkejä

Kesti jostain syystä saada kuvattua kesäkuun loppuneet. Kun heinäkuussa loppui kolmas tuote, niin roudasin loppuneiden kassin takapihalle ja kuvasin puoli kymmenen aikaa tuotteet. Osittain se oli tapa mennä hetkeksi pakoon englantilaista miestäni Kroatia-Englanti pelin ajaksi, sori vaan naapurit ketkä kuulivat kaikki huudot avoinna olevan takapihan oven takia.

Kesäkuussa loppui ihan mukavasti tuotteita, nimittäin pelkästään neljä ripsiväriä heitin roskiin – ja heinäkuussa ainakin yksi meni lisää. Se, että miksi ne lähtivät nyt roskiin ja ostaisinko uudestaan, selviää vähän myöhemmin. Aloitetaan kuitenkin hiustuotteista – ja yhdestä miesten suihkugeelistä.

loppuneet finished palmolive batiste schwarzkopf kerastase

Syy, miksi Palmolive Men Citrus Crush on mukana on se, että tämä tuoksuu tosi hyvältä! Tämä tuoksuu ainakin omalla miehelläni siltä, että hän on suihkuttanut jotain tosi hyväntuoksuista tuoksua itseensä. Ei tämä tietysti iholla kauaa kestä, mutta suihkun jälkeen on hyvältä tuoksuva mies. Batiste Original oli mukava muisto alkuperäisestä raikkaasta tuoksusta, nyt on ostettuna jo taas Bare. Kun en löytänyt pikaisesti Batistea kaupasta, niin hain nopeasti Schwarzkopfin got2be Fresh it Upin työpaikan läheisestä Ässästä. Tämä kesti kolme-neljä käyttökertaa. Toimi ihan hyvin, tuoksu oli mukavan raikas. Kallis kokoonsa nähden, pysyn Batistessa. Mies käytti loppuun myös Kérastasen Bain Chromatique -shampoon*, sillä oma nopeasti rasvoittuva päänahkani ei tällä pysy tarpeeksi kauan puhtaana. Muuten toimi hyvin.

loppuneet finished clinique l'occitane neutrogena la roche-posay

Cliniquen Take The Day Off -meikinpoistoliinat eivät olleet mitenkään suosikkejani. Nämä eivät poistaneet vedenkestävää silmämeikkiä hyvin. Muuten tämä Cliniquen sarja on täynnä nappituotteita, tämä valitettavasti ei ollut yksi niistä. L’Occitanen Immortelle Divine -kasvojenpesuvoide* tuoksui ihanalta ja pesi ihon hyvin ilman, että teki ihosta narisevan puhdasta. Käytin tätä Clarisonicin kanssa ja hyvin toimi siihen tarkoitukseen. Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine Daily Wash* toimi minulla aamuisin ihonpuhdistusaineena, mutta nyt olen siirtynyt hieman kosteuttavimpiin. Tässä oli mukavan raikas tuoksu aamuisin käytettäväksi ja toimii hyvin rasvoittuvalla iholla. Myös rasvoittuvan ihon puhdistusaineena toimi suihkussa La Roche-Posayn Effaclar. Tämä kesti pienen ikuisuuden käytössä, sillä pienen pieni määrä riittää koko kasvoille. Tämä on ihan peruspuhdistusgeeli, puhdistaa tehokkaasti muttei kuivata ihoa liikaa.

loppuneet finished alpha-h tonymoly niod the ordinary carmex

Ihonhoidon puolelta loppui Alpha-H Liquid Gold Rose Edition, joka on todella hyvä glykolihappokasvovesi. Vaihtelen tämän sekä Pixin Glow Tonicin kanssa, nyt siis käytössä Pixi, sen jälkeen taas Alpha-H. Pixi on ehkä aavistuksen rauhoittavamman tuntuinen iholla kuin tämä, muttei tämäkään mikään ärhäkkä tuote ole – ainakaan näin happokuorintoihin tottuneella iholla. Tonymolyn Pocket Bunny Moist Mist on söpö, mutta ehkä vähän turha tuote. Tuoksuu taivaallisen hyvältä – hedelmäiseltä – mutta en tiedä kuinka paljon tämä oikeasti kosteutti. Hintakin aika korkea kokoon nähden. En tule ostamaan uudestaan. NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1. Tästä tuskin tarvitsee kauheasti kertoa, voitte lukea sen ihan omasta postauksestaan tarpeeksi hypetystä. Uusi pullo jo käytössä. Carmex-huulirasvoja loppui kaksi, unohdin vain kuvata toisen. Uusi Carmex jo käytössä. The Ordinaryn Azelaic Acid Suspension 10% on hyvä akneiholle ja varsinkin hyvä ihon totuttamiseen atselaiinihappoon ennen reseptillä saatavaa vahvempaa versiota, joka minulla on nyt käytössä. Suosittelen testaamaan atselaiinihappoa akneiholle.

loppuneet finished gerard cosmetics givenchy tarte loreal maybelline isadora essence

Meikkituotteista loppui siis neljä ripsiväriä – Tarte Lifted, L’Oreal Paradise Extatic, Maybelline The Colossal Volume Express ja essence Instant Volume Boost*. Näistä ostaisin uudestaan Tarten ja ehkä essencen. L’Oreal ei oikein toiminut omilla ripsilläni. Tässä on vähän liian kuiva massa, joten se kuivahtaa nopeasti tuubiin. Maybelline oli aika tylsä, ei oikein tehnyt ripsilleni mitään ihmeellistä. Tarte Lifted sen sijaan kesti hikitreenit ilman ongelmia ja mustanruskean sävyn ansiosta ei ole niin näkyvä kuin pelkkä musta ripsiväri. Essencen oli ihan ok, ei mikään järkyttävän ihmeellinen, mutta teki ripsistä päiväkäyttöön kauniit ja kesti hyvin ilman tuhriintumista tai sulamista. IsaDoran Brow Shaping Gel* toimi hyvin, tämä ei ole ehkä pitävimmästä päästä, mutta omat kulmani pysyivät tällä kuosissa hyvin. Tämä kanssa kesti pienen ikuisuuden. Harja on ohut mutta vähän pidempi kuin mihin olen tottunut, mutta ei sotkenut. Givenchyn Photo’Perfexion -meikkivoide oli alkuun jotenkin pettymys, mutta loppua kohden aloin tykkäämään tästä. Sävy oli hyvä, suojakertoimesta plussaa ja tämä pysyi hyvin rasvoittuvalla ihollani. En tiedä miksi en alkuun tästä tykännyt. Tämä ei ehkä ole hintansa arvoinen ja tuskin tulen ostamaan uudestaan, mutta käytin mielelläni loppuun. Gerard Cosmeticsin Slay All Day persikantuoksuisena loppui. Nämä tuoksuvat nenääni tosi vahvasti alkoholille, mutta toimivat pitämällä meikin paremmin paikoillaan päivän mittaan kuin ilman kiinnityssuihketta.

Siinä viime kuun loppuneita pieni pinkka. Oliko joku, josta olette samaa tai eri mieltä kanssani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.