body,  makeup,  scents,  skincare

Kesä-heinäkuun loppuneet

Koska olin poissa kotoa tosi paljon kesäkuussa, niin päätin, etten pelkästään kesäkuun roskista postaa, sillä niitä oli tosi vähän. Sitten jostain syystä loppuneet räjähti käsiin ja nyt niitä olisi riittävästi pariinkin postaukseen.

Kuten sanottu, niin suurin osa kesäkuusta meni Tallinnassa työmatkoilla. Ja sain joitain tuotteita loppumaan sielläkin matkalla – lähinnä matkakokoisia.

tyomatkan_loppuneet

Kirjoitinkin tuosta Mizonin jännästä puhdistusnaamiosta ihan oman postauksensa. Ei tullut ostettua kylläkään enää toiste, mutta ei tämä mikään huono ollut. Eniten ärsytti tuo Paula’s Choicen Clear -voiteen pakkauksen rikkimeneminen. En saanut sitä kaavittua mihinkään muuhun purkkiin, joten se oli pakko heittää pois. Onneksi suurin osa oli jo käytetty. Elemiksen suihkugeeli tuoksui ihanalta – todellakin tuli mieleen spa.

tyomatkan_loppuneet

Heitin loput Elemiksen käsi- ja vartalovoiteesta pois, sillä jäljelle jäi enää tippa (tämän kuvan ottamisen jälkeen käytin vielä kerran). Tuoksu oli ihanan raikas, samanlainen kuin suihkugeelissäkin eli ylellisen tuoksuinen. Batistea loppui kaksi kappaletta – matkakokoinen ja täysikokoinen. Minulla oli liian kosteuttava shampoo ja hoitoaine mukana, jonka takia rasvoittuva päänahkani näytti jo päivän jälkeen ihan sikarasvaiselta. Carmexikin tuli kulutettu loppuun – ainoa mukana ollut huulirasva.

Sitten ihan kotona kesä- ja heinäkuussa loppuneisiin tuotteisiin.

kesan_loppuneet_batiste_kardashian_beauty_biozell

Kaksi Batistea – tällä kertaa täysikokoisia. Kesällä näitä kuluu, koska tuntuu, että päänahkakin on rasvoittuvampi. Kardashian Beautyn* hiusnaamio ei ollut niin hyvä kuin mitä sarjan ihan normaali hoitoaine oli. Tämä ei tuntunut kosteuttavan yhtä hyvin, mutta jätti hiusket silti tosi painaviksi eli nuolivat mun päätä. Biozellin tuuheuttava kuivashampoo* tuo todellakin tuuheutta, mutta itse en tykkää siitä fiiliksestä (karheudesta) joka hiuksiin jää tällaisten käyttämisen jälkeen. Oikeastaan käytän tuuheuttavia kuivashampoita vaan, kun laitan hiukset ponnarille. Tällöin ponnari näyttää tuuheammalta eivätkä hiukset mene pitkin päätä.

kesan_loppuneet_patyka_herbina_nivea

Vartalopuolella loppui yllättäen kaksi suihkugeeliä – Patykan Neroli Divin joka oli aivan ihana (jos tykkää nerolin tuoksusta) sekä Nivean Hawaii Flower & Oil, joka oli aika meh, vähän tylsä, perussuihkugeeli. Molton & Brownin raparperikäsienpesuneste oli ihan kiva, mutta tuoksu ei ollut tarpeeksi voimakas itselleni. Haluan, että käsienpesuneste tuoksuu kylppärissä pesemisen jälkeenkin hetken aikaa. Herbinan Soft Cashmere -dödö* oli yllättävän kiva tuttavuus. Tuoksu oli raikas ja tämä toimi omilla kainaloillani – en ole ihan järkyttävän hikoilevaa sorttia (ainakaan kainaloista). Kolme tuoksunäytettäkin loppui, joista yksi oli Nosesta tilattu Kilianin Back to Black – tämä jos joku tuoksuu HUNAJALLE. Ihan siis puhtaalle hunajalle, jos tykkäätte hunajatuoksuista, niin kannattaa tsekata.

kesan_loppuneet_meikit

Meikkejä loppui todella paljon. Siis enemmän kuin varmaan ikinä parissa kuukaudessa. Benefitin Goof Proof Brow tuli ostettua Berliinistä uudestaan. Tämä on niin helppo käyttää työaamuina, koska viistolla päällä saa sekä tarkkaa jälkeä, että nopeasti väritetty kulmat. Fairydropsin ripsiväri oli todella kestävä sekä näytti kivalta ripsissä. Se kesti helposti salitreenit, luultavasti tulen jossain vaiheessa ostamaan lisää. TonyMolyn Pocket Bunny oli vähän tylsä. Siis söpö purkki, mutta tämä on tosi pieni pakkaus ja lopulta se ruiskutti ihmeellisesti nestettä eli en voinut edes käyttää loppuun. Narsin Creamy Concealer – ei tarvitse hirveästi tästä kertoa, upea, ostettu uusi. It Cosmeticsin CC-voide on ehdoton näin kesällä! Suojakerroin 50 ja näyttää hyvältä iholla. On jo uusi – sekä täysikokoinen että matkakokoinen. Saman brändin Bye Bye Pores on ehdottomasti ihanin kivipuuteri isoille ihohuokosille sekä rasvanaamoille, vielä en ole saanut ostettua uutta tämän tilalle. Giorgio Armanin musta kynä lähti roskiin, koska se kuivahti täysin. Muuten oli tosi hyvä – musta ja pysyi kuin unelma. Rimmelin Clear-puuteri* oli hyvä, mutta kuten kuvasta näkyy se murustui. Ja ei, se ei ole tippunut. Aina kun siveltimellä otin puuteria, murustui aina reunasta joku osa pois. Jos koostumus saataisiin puristettua paremmin kokoon, niin voisin ostaa itse uuden. Kikon ponnekaasulla toimiva meikinkiinnityssuihke oli vähän tylsä. Ei se hirveästi tuntunut tekevän mitään. Skindinavian suihke* sen sijaan pidensi meikin kestoa, tämä oil control -versio ei ehkä kuitenkaan pitänyt kasvojani juurikaan pidempään kiiltämättöminä kuin mikään muukaan suihke.

kesan_loppuneet_ihonpuhdistus

Paljon loppui puhdistuspyyhkeitä. Pirkan kuivahtivat kesken käytön – oli jäänyt johonkin laukkuun. Parhaimpia näistä olivat L’Orealin Rare Flowers tai Ole Henriksenin Grease Relief -pyyhkeet. Jälkimmäisessä oli todella outo liina – toinen puoli oli tosi nypykkäinen eli sillä sai kuorittua ihoa. Käytin niitä treenin jälkeen pyyhkimään hikeä ja bakteereita pois. L’Orealin pyyhkeistä ostin rasvaisemmalle iholle tarkoitetun version nyt testiin. Garnierin Micellar Cleansing Water in Oil oli loppua kohti parempi – alkuun se kirvelsi silmiäni, mutta tällä sai silmämeikin helposti pois. Luonkos-pajalla tehty meikinpoistoaine* oli liian tuhtia mun iholle, enkä meinannut saada sitä millään huuhdeltua tai pestyä pois. Toimii paremmin varmasti kuivemmalla iholla.

kesan_loppuneet_ihonhoito

Ihonhoidon puolella loppui muutamia suosikkeja lisää – nimittäin taas toinen Carmex. Lumenen hyaluronihapposeerumin vanha versio oli tosi hyvä, enkä yhtään ymmärrä miten uusi on kalliimpi kun siitä on poistettu ainesosia. En tule ostamaan uutta versiota, esim. The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi ajaa saman asian. Nip + Fabin Glycolic Fix Daily Cleansing Pads olivat ihan ok, tämä näytekoko tuli joulukalenterista ja sain ne lopulta käytettyä loppuun. Tykkään yöversiosta enemmän. Mizonin Snail Repairing Foam Cleanser oli tosi hyvä Clarisonicin kanssa käytettäväksi. Se puhdisti ihoni hyvin, mutta ei liikaa. Palmer’silta loppui kaksi tuotetta – Swivel Stick sekä kookoshuulirasva. Tuossa huulirasvassa oli vähän ärsyttävää tuo itse purkki, koska loppuja ei saanut ilman sormen apua käytettyä. Swivel Stickistä ostin uuden version – tälläkin hetkellä toimii huulirasvana, mutta välillä vetäisen sitä ihon kuiviin kohtiin. Balance Me’n silmänympärysvoide oli liian tuhtia itselleni. Käytin tätä jonkin verran talvella matkoilla, mutta kesällä aivan liian paksua. Environin AVST 1 -voide* löytyi jostain, joten se lähti roskiin. Tämä oli todella hyvää, mutta jostain syystä laitoin pullon paikkaan X, enkä koskaan käyttänyt täysin loppuun (ei siellä onneksi paljoa ollut jäljellä). Kannattaa katsastaa Environin tarjonta, jos haluaa aloittaa retinolin käytön.

No jo oli! Ehkä vähän liikaakin.

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä / Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.