Uncategorized

Keltaisuuden taittajia testissä

Tässä elämän eri vaiheissa blondina ollessa on tullut testattua aikaa monta erilaista naamiota, shampoota jne. jotka taittavat pois keltaisuutta.

Viime aikoina käytössä on ollut pari KC Professionalin Color Maskia sävyissä Pearl ja Vanilla. Pearl sattui menneellä viikolla loppumaan, joten tämä lopultakin sai minut tekemään tuotteista postauksen.

Pearl taittaa hiuksista lievästi pois keltaisuutta ja on väriltään haalean violetti. Pearlin toinen tarkoitus on poistaa mattamaisuutta, joka yliblondatuissa hiuksissa on melkein aina ongelmana. Tällä ei saa mummotukkaa tai liian harmahtavaa. Itse en halua liian viileää vaaleaa tukkaa itselleni, joten olen yrittänyt pysyä poissa Silver-tuotteista. Olen meinaan saanut Four Reasonsin hopeasuihkeella osittain jopa violetteja “raitoja” hiuksiini.

Vanilla on taas enemmän beigeen taittava naamio ja tämä sopii hyvin, jos haluaa hiuksista neutraalin blondit.

Koska oma tukkani taittaa helposti keltaiseen – kiitos äiti! – niin Pearl on ollut enemmän mieleeni. Vanillaa käytän aina silloin tällöin. Kummallakin on oma tarkoituksensa ja sopivat hyvin myös sekoitettavaksi keskenään.

KC Professional Color Maskit ovat tosi hoitavia, mutteivät liian latistavia omille hennoille hiuksilleni. Itse olen käyttänyt näitä pääasiassa suihkussa, jolloin hiuksissa oleva vesi vielä laimentaa lopputulosta. Kuitenkin olen saanut hiuksista liian keltaisuuden pois pelkästään näillä.

Tällä hetkellä suihkusta löytyy vielä Biozellin Color Mask sävyssä Soft Ice sekä saman brändin hopeashampoo ja -hoitoaine. En ole vielä päättänyt mikä naamioista on hiuksilleni paras, mutta luultavasti tulen Pearlin jossain vaiheessa ostamaan uudestaan, jos vain pysyn blondina.

Onko teillä lempparia värjäävistä hiusnaamioista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.